Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Dordrecht / Monster / H

Monster / H Schoonmaakbedrijf Dordrecht


Monster / H

Visserstuin 21
3319LL Dordrecht

Gemeente: Dordrecht, Zuid Holland

Telefoon:0786... Telefoonnummer tonen215068 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakbranche. In Dordrecht helpt Monster / H u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Monster / H

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Dordrecht zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Monster / H. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Dordrecht of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Dordrecht vind u Monster / H bel hun op 0786215068 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Monster / H uit Dordrecht helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0786215068 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakbranche. In Dordrecht helpt Monster / H u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 02-03-2019 01:20

4 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 21-07-2018 07:20

3 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 26-04-2018 17:54

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Klaarzicht Schoonmaakdienstverlening
Planetenlaan 0
3318JJ Dordrecht

Schoonmaakbedrijf J.M. Weijts B.V.
Reeweg Zuid 0
3317NH Dordrecht

Ha-Ra Sengers
W.H. Vliegenstraat 49
3317GR Dordrecht

Aea benelux
Dubbeldamseweg Zuid 144
3314JA Dordrecht

Wendies Cleanup Service
Krommedijk 191
3312LD Dordrecht

Monster / H
Visserstuin 21
3319LL Dordrecht

A.S.D. Aqua Service Dordrecht
Kleine Spuistraat 13
3311VJ Dordrecht

Schoonmaakbedrijf Oosterwijk P A
Schaperstraat 11
3317LN Dordrecht

N. Krul Schoonmaakbedrijf
Palissander 354
3315MV Dordrecht

Schoonmaakbedrijf Boyke
Jacob Catsstraat 100
3314ZD Dordrecht

Schoonmaakbedrijf Waas J
Chico Mendesring 98
3315MB Dordrecht

Ancora Multidiensten B.V.
Aventurijn 214
3316LB Dordrecht

Schoonmaakbedrijf H. Monster
Visserstuin 21
3319LL Dordrecht

Real Clean Schoonmaakbedrijf
De Jagerweg 148
3328HG Dordrecht

Martins Schoonmaak en Onderhoudsbedrijf
Postbus 9522
3007AM Rotterdam

Van Lent Schoonmaakbedrijf
Palestinastraat 75
3061HL Rotterdam

Todeys
Zwart Janstraat 38B
3035AT Rotterdam

Tante Jet Quality Cleaners Service
Wattierstraat 15
3025SG RotterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Monster / H uit Dordrecht, Zuid Holland. Bel 0786215068. Neem contact op en Monster / H uit Dordrecht helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap