Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Den Haag / Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus

Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus Schoonmaakbedrijf Den Haag


Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus

Karperdaal 103
2553PC Den Haag

Gemeente: Den Haag, Zuid Holland

Telefoon:0703... Telefoonnummer tonen973001 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice. In Den Haag helpt Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Den Haag zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Den Haag of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Den Haag vind u Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus bel hun op 0703973001 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus uit Den Haag helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0703973001 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice. In Den Haag helpt Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 09-01-2019 12:32

5 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden.
Geplaatst op: 09-09-2018 13:36

4 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 27-03-2018 14:55

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Wij zijn een milieu vriendelijk schoonmaakbedrijf.
Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, werkzaam in de regio Den Haag Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor diverse schoonmaakwerkzaamheden....

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Rijswijks Interieur Service BV
Platinaweg 25
2544EZ Den Haag

Van Iersel / J
Ankeveensestraat 3
2574TL Den Haag

TPN Schoonmaakdiensten
Pijlpunt 24
2496SN Den Haag

Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus
Karperdaal 103
2553PC Den Haag

KASA Facility Services
Gerard Doustraat 60A
2526NH Den Haag

Simonis Schoonmaakbedrijf T A F
Scheldestraat 136
2515TG Den Haag

Clean at Home
Steve Bikostraat 70
2552NM Den Haag

J Cleaning Service
Elise van Calcarstraat 17
2522MA Den Haag

Schoonmaakbedrijf de haagse spons
Erasmusweg 606
2532EJ Den Haag

Astrid Interieur Service V.O.F.
Laan van Wateringse Veld 654
2548CM Den Haag

Vip-schoonmaak
Meppelweg 1350
2544CP Den Haag

RG Onderhoudsbedrijf
Van Zeggelenlaan 317
2524AK Den Haag

zo schoon als goud
Gradaland 150
2591HK Den Haag

RIS
Platinaweg 25Unit
2544EZ Den Haag

EMPIRE SCHOONMAAKBEDRIJF
Uitenhagestraat 107
2571PW Den Haag

Dijk En Zn Schoonmaakbedrijf Fa Van
Randveen 18
2544RN Den Haag

Schoonmaak Service 070
Van der Krukwater 33
2497ZT Den Haag

Schoonmaakbedrijf zichtenburg
Maarsbergenstraat 55
2546SM Den HaagKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus uit Den Haag, Zuid Holland. Bel 0703973001. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf P. Arnoldus uit Den Haag helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap