Home / Callcenter / Callcenter Haarlem / Teleknowledge Call Center Solutions

Teleknowledge Call Center Solutions Callcenter Haarlem


Teleknowledge Call Center Solutions

Energieplein 10
2031TC Haarlem

Gemeente: Haarlem, Noord Holland

Telefoon:0235... Telefoonnummer tonen530553 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van teleknowledge call center solutions uit Haarlem helpen u graag met telesales en of call center vragen.Teleknowledge Call Center Solutions: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Haarlem. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Haarlem. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Teleknowledge Call Center Solutions uit Haarlem kan u verder adviseren bel op 0235530553 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Teleknowledge Call Center Solutions uit Haarlem helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0235530553 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van teleknowledge call center solutions uit Haarlem helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
De beste callcenter in de regio Haarlem. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 13-02-2019 20:24

3 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 19-09-2018 14:59

4 van 5 sterren
Erg klantvriendelijk, betrouwbaar en erg goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geplaatst op: 01-08-2018 11:52

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg
6.12 Outsourcing - In de vakantietijd is het lastig om uw telefoonverkeer allemaal te beantwoorden doordat veel van uw medewerkers op vakantie gaan. 6.12 Outsourcing biedt u hiervoor de oplossing. U s...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Outstanding by Me
Robert Kochlaan 682
2035BW Haarlem

Teleknowledge Call Center Solutions
Energieplein 10
2031TC Haarlem

2Contact Haarlem
Prins Hendrikstraat 1
2011VM Haarlem

Unamic/HCN
Paul Krugerstraat 43
2021XM Haarlem

Pura Orare
Engelenburg 121
2036RD Haarlem

Vb2 Consultancy
Sint-Jorisveld 100
2023GE Haarlem

Telecall
Rijksstraatweg 163
2024DD Haarlem

Mw. M. de Graaf
Kennedyboulevard 258
1931XP Egmond Aan Zee

Hypotheekplatform B.V.
Burgemeester A. Colijnweg 2
1182AL Amstelveen

Scoot Benelux BV
Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

BV Weekendjeweg. NL
Maalderij 21
1185ZB Amstelveen

Mcxess BV
Startbaan 5/F
1185XP Amstelveen

CPM Amsterdam BV
Delflandlaan 4
1062EB Amsterdam

NCR Emea Regional Care Center BV
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

Beta Marketing Teleservices BV
Zeilmakerstraat 40
1991JC Velserbroek

Customer Service First
Trompenbergerweg 41
1217BC Hilversum

Rechtspreventie
Gladiolenveld 61
1901LT Castricum

ProSpex Amsterdam BV
Radarweg 545
1043NZ AmsterdamKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Teleknowledge Call Center Solutions uit Haarlem, Noord Holland. Bel 0235530553. Neem contact op en Teleknowledge Call Center Solutions uit Haarlem helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap