Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Made / Reflex Schoonmaakbedrijf Made

Reflex Schoonmaakbedrijf Made Schoonmaakbedrijf Made


Reflex Schoonmaakbedrijf Made

Prinsenpolderstraat 87
4921KV Made

Gemeente: Drimmelen, Noord Brabant

Telefoon:0622... Telefoonnummer tonen712324 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakbranche. In Made helpt Reflex Schoonmaakbedrijf Made u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Reflex Schoonmaakbedrijf Made

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Made zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Reflex Schoonmaakbedrijf Made. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Made of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Made vind u Reflex Schoonmaakbedrijf Made bel hun op 0622712324 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Reflex Schoonmaakbedrijf Made uit Made helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0622712324 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakbranche. In Made helpt Reflex Schoonmaakbedrijf Made u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 01-02-2019 14:59

3 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 20-11-2018 03:38

4 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 14-08-2018 20:47

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Woudenberg, Amr van
Zuideindsestraat 6
4921XM Made

Schilders / G P M
Acaciastraat 32
4921MA Made

Reflex Schoonmaakbedrijf Made
Prinsenpolderstraat 87
4921KV Made

ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming B.V.
Aalshorstweide 6
5709SJ Helmond

Helmond Schoon Schoonmaakbedrijf
Jacob Catslaan 29
5702DK Helmond

Chysto Schoonmaakdiensten
Zuidende 56
5701KZ Helmond

Kubus Dienstverlening
Achterdijk 16
5705CB Helmond

Damma
Jan Tooropstraat 6
5702VA Helmond

Hart Cleaning Service B.V.
1e Indumaweg 0
5705BC Helmond

Santos Facilities Services
Hemelrijksestraat 9
5701LD Helmond

Van Berlo schoonmaakservice
Jan van der Spekstraat 26
5701BX Helmond

SteamTeam
Windmolenstraat 32
5706AS Helmond

Flexi Clean
Kasteel-Traverse 90
5701NR Helmond

Refresh Schoonmaakbedrijf Valkenswaard
Klimoppad 1
5552EX Valkenswaard

Rozario / R
Wieldraaierwei 17
5551PR Valkenswaard

Diana Cleaning Services
De Kreijenbeek 399
5553BK Valkenswaard

MJ-CleaningService
Meidoornlaan 17
5552RH Valkenswaard

Schoonmaakbedrijf Van Den Elzen B.V.
Venusstraat 18
5345LP OssKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Reflex Schoonmaakbedrijf Made uit Made, Noord Brabant. Bel 0622712324. Neem contact op en Reflex Schoonmaakbedrijf Made uit Made helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap