Home / Puppycursus / Puppycursus Krimpen Aan De Lek / Cazanshondencentrum

Cazanshondencentrum Puppycursus Krimpen Aan De Lek


Cazanshondencentrum

Papaverhof 22
2931TR Krimpen Aan De Lek

Gemeente: Krimpenerwaard, Zuid Holland

Telefoon:0180... Telefoonnummer tonen-848832 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Twitter: cazanshonden

Branche: Puppycursus



Bedrijfsomschrijving

Trainen en begeleiden van mensen met honden, rehabilitatie van honden, diverse hondencursussen, verkoop van hondenartikelen, dagopvang van honden.


Trainen en begeleiden van mensen met honden, rehabilitatie van honden, geven van diverse hondencursussen, verkoop van hondenartikelen, dagopvang van honden.

We hebben 35 jaar ervaring met honden en training van honden. Al vele jaren hebben wij gemiddeld 4 tot 8 honden in huis, en het gedrag van de honden in de roedel bestudeerd en verschillende cursussen gedaan waaronder de cursus alles over honden wat overeen komt met het honden en kattenbesluit.

Richard heeft in het verleden getraind met zijn Duitse herder Cazan. Deze was opgeleid in speur- en pakwerk bij de VDH en had alle gehoorzaamheids diploma's. Cazan heeft zijn opvolger, Lady, mede opgeleid. (Naar deze Cazan (overleden 30-01-2007) is onze hondenbegeleiding vernoemt.) Richard gaf in die tijd ook cursussen bij Martin Gaus.

Honden en hun gedrag is voor ons een passie en we vinden het heerlijk om anderen te leren hoe om te gaan met honden. Het trainen van onze eigen roedel is onze levenswijze. Elke hond die, hetzij tijdelijk, of voor goed tot de roedel toe treed, moet voldoen aan onze regels en levenswijze. We gebruiken onze groep ook als rehabilitatie voor honden met probleem gedrag. Er is vaak al snel verbetering te zien door een probleemhond in onze roedel op te nemen.

Men kan al veel weten,  maar men kan nog veel meer leren, daarom blijven we studeren. Het is geweldig om te zien hoe snel een hond goed op een aanpak kan reageren. Wij werken dan ook niet met een clicker methode of beloningsysteem met snoepjes. Het is immers niet de bedoeling dat de hond 'truckjes' leert door iets te doen voor een snoepje. Wanneer de hond geen zin heeft of geen trek in een hondensnoepje, is er grote kans dat de hond nog niet luistert. Wij werken vanuit het oogpunt, kort gezegd, dat je als leider geaccepteerd en gerespecteerd moet worden en je dus als goed leider moet handelen om dit zover te krijgen, waardoor de hond zich onderwerpt en van daaruit gaat luisteren en dit werkt langduriger, altijd en overal. Dit bewerkstelligen we op een positieve manier, maar ook met discipline. Wie bekend is met de hondenfluisteraar Cesar Millan, zal veel van zijn methode terug vinden in onze training.  





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Werkhondenherplaatsing
De werkhondenherplaatsing is ondergebracht bij Stichting hondenbemiddeling een eigen hok. U kunt dus naast alle andere rassen ook voor het herplaatsen van werkhonden bij ons terecht. Heeft u een h...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Cazanshondencentrum
Papaverhof 22
2931TR Krimpen Aan De Lek

Hondenclub De Polderwakers
Dreg 0
2421NG Nieuwkoop

VOF Alert Hondencentrum
Oude Vaartweg 13
2343JD Oegstgeest

FETCH Hondenuitlaatservice
Pallas 15
2221JL Katwijk

Hondenuitlaatservice Time to Walk
Valkenburgsingel 17
3077TG Rotterdam

Trimsalon Fleur
Kwekerijplein 23
2315SE Leiden

JV Beveiliging
Oosterweg 10
2451VT Leimuiden

Hondenclub D.E.S.
Ringdijk 0
2461BX Ter Aar

Baard-Lautenbag / B
Havenkade 50
2586TV Den Haag

Stichting Hondenschool Zoetermeer
Havikveld 16
2727AC Zoetermeer

St Hondenschool Zoetermeer
Buytenparklaan 2
2717AX Zoetermeer

Embden A. van
Rozenlaan 136
3135XV Vlaardingen

Nederlandse Ver. v. Gedragsth. v. Hond. Alph
Raadhuisweg 9
2811HT Reeuwijk

Hondentrainingscentrum Fred Riet
Regulushof 13
3318TJ Dordrecht

Hondensportvereniging Hillegom
Meerlaan 251
2181BP Hillegom

Kwispelturig
Puttenstein 48
3328BK Dordrecht

De Stadthouder
Nieuwe Rijn 13
2312JC Leiden

Polski Owczarek Nizinny-Club in Nederland
Christinastraat 55
3281BG Numansdorp



Kernwoorden

Funtraining, Gedragstherapie, Hondenschool, Puppycursus, Zuid Holland

Contactgegevens van Puppycursus bedrijf Cazanshondencentrum uit Krimpen Aan De Lek, Zuid Holland. Bel 0180-848832 of email [email protected]. Neem contact op en Cazanshondencentrum uit Krimpen Aan De Lek helpt u met met uw vragen omtrent Puppycursus

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap