Home / Meubels / Meubels Eindhoven / Verouden Wonen

Verouden Wonen Meubels Eindhoven


Verouden Wonen

Verwerstraat 137
5612EB Eindhoven

Gemeente: Eindhoven, Noord Brabant

Telefoon:040-... Telefoonnummer tonen2434571 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Meubels



Bedrijfsomschrijving

Verouden Wonen is de meubel specialist van Eindhoven en omstreken, onze specialiteit is op het vakgebied van meubels en bedden/matrassen.


 

 

 

VEROUDEN WONEN EN SLAPEN

Living & More is de online winkel van Verouden Wonen in Eindhoven heeft voor elk wat wils. Met ruim vijftig jaar ervaring heeft dit familiebedrijf een gevarieerde collectie wonen & slapen samengesteld. U vindt alles over Verouden Wonen op maar liefst 7.000 m2. Daarbij kunt u kiezen uit onze klassieke, moderne of lifestyle collectie. Wij voeren o.a. de volgende merken: Ekornes Stressless, Levanto Collection, Antonio Ricci, Machalke & Machalke, Zitten met Allure, 3B zitmeubelen, Happy@Home, Kartell Collection, Mecam, Neo-Style, Vidato, Zitten met Allure en natuurlijk onze eigen zeer uitgebreide In-House Collectie.

 

De grootste Fauteuilstudio van Brabant Met trots presenteren wij u bij Verouden Wonen de grootste relax”zitstudio van Brabant. U vindt bij ons een uitgebreide collectie relaxbanken en “relax"stoelen in alle soorten, maten, kleuren en stoffen. U heeft een ruime keuze: met of zonder voetenbank, draaibaar of vast, hand- of elektrische bediening en meer. We introduceren met trots een aantal vernieuwde stoelconcepten en exclusieve merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Cosy-Form, De Toekomst, Elastoform, Ekorness Stressless Shop-in-Shop, GeaLux, Himolla, In-House, Nordic Easy-Chair en andere merken. Onze woonspecialisten informeren u graag over alle mogelijkheden.

 

Verouden Wonen, uw plek voor betaalbare kunst voor iedereen De Cobra Shop bij Verouden Wonen is compleet vernieuwd. U vindt hier meer dan 200 origineel geschilderde doeken in verschillende stijlen. Van modern tot eigentijds en van landelijk tot trendy. De collectie is vernieuwend (fotografiekunst wordt verwerkt op diverse materialen zoals canvas en acrylaat), trendy, zeer decoratief en betaalbaar. Verouden Wonen maakt kunst voor iedereen toegankelijk.

Compleet uitgewerkte woon- en slaapkamerinterieurs

 

De showroom van Verouden Slapen (3.000 m2, aan de achterzijde van Verouden Wonen) toont de grootste Auping Vision Store van de regio. U vindt bij ons een compleet overzicht van al onze matrastypes, bedbodems, dekbedden, kussens en linnen. Onze slaapstudio is zo verbouwd dat u op uw gemak de matrassen, boxsprings en bedbodems kunt testen. Wij tonen u met trots de geheel compleet vernieuwde Auping assortiment voor een ieder die zich wil verdiepen in dit absolute topmerk. Maar uiteraard ook compleet nieuwe presentaties van merken zoals Avec, Beds of Sweden, Belletto, Eastborn, Noflik, Norma, Nordfjord, Pullman, Preventum Medical, Svedex, Siesta Slapen, Slapen met Allure en vele andere gerenomeerde merken komen bij ons slaapadviesteam aan de beurt, omdat deze merken stuk voor stuk het comfort, design, betrouwbaarheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. In onze speciale slaapstudio kunt u uitgebreid proef liggen en vindt u een compleet overzicht van alle ledikanten, slaapkamerkasten, matrassen, bedbodems en boxsprings. Kleine prijzen, mooie meubelen De Woonoutlet heeft alles op woongebied tegen zeer scherpe prijzen, waaronder showroommodellen, magazijnoverschotten, partijgoederen, maar ook een eigen collectie die op bestelling leverbaar is. Kortom u bent hier altijd voordeliger uit. Deskundige adviseurs en een excellente servicedienst die de familie Verouden zelf uitvoert, zorgen voor de uitstekende naam die het familiebedrijf in de regio heeft opgebouwd. De scherpe prijsstelling, in combinatie met (beperkte) inruilmogelijkheden van gebruikte meubelen, heeft hier ook mee te maken. Deskundig en persoonlijk advies Onze deskundige woon- en slaapadviseurs staan in onze winkels voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Door voortdurende scholing zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden.





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en mul Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en multifunctionaliteit.
Stel je dit voor: het is midden op de dag, je werkt hard aan een project in een bruisende co-working space, en je begint plotseling te merken dat vermoeidheid begint toe te slaan. Wat doe je dan? Het ...
5 tips voor het kopen van luxe meubilair 5 tips voor het kopen van luxe meubilair
1. Overweeg uw levensstijl Eén van de grootste overwegingen is hoe het luxe meubelstuk, zoals een Montel bank zal passen in uw levensstijl. Heeft u huisdieren en kinderen die het m...

Ook voor u gevonden

Op zoek naar stijlvolle inrichting van uw kantoor of woning?
Over smaak valt niet te twisten. Neem daarom zelf een kijkje op www.puurdesign.nu en maak kennis met onze maatwerkprojecten en uitgebreide designcollectie. Geïnspireerd geraakt door onze coll...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Van Dommelen / P C J
Opera 65
5629ND Eindhoven

De Interieurfabriek
Bleekstraat 33
5611VB Eindhoven

De-spot
Geldropseweg 149
5611SG Eindhoven

PUUR Design & Interieur
Leenderweg 2A
5615AA Eindhoven

Keukenspeciaalzaak Sjef v.d. Biggelaar BV
Tarwelaan 56/A
5632KG Eindhoven

Meubel- en Metaalwarenfabriek Phoenix BV
Fijenhof 6
5652AE Eindhoven

Ruveau Collection
Beemdstraat 25
5653MA Eindhoven

Meubelfabriek A. de Lepper & Zn BV
Kruisstraat 59
5612CD Eindhoven

Antiekgroothandel Van Hoof
Robbenstraat 8
5622AJ Eindhoven

ELX Koloniaal Meubel BV
Geldropseweg 54
5611SJ Eindhoven

E. van Kessel BV
Bekerakker 11/B
5625VX Eindhoven

Meubelcentrale
Jan van Schoonvorststraat 16
5611PK Eindhoven

Tante K. Winkel in Wonen
Bergstraat 33
5611JX Eindhoven

Nederlands Bankstellencentrum BV
Boschdijk 231/BT/M
5612HC Eindhoven

De Donjon BV
Frederiklaan 104 -106
5616NK Eindhoven

Brian Meubelontwerp
Hertogstraat 2/N
5611PB Eindhoven

Sfeervol Wonen Keizersgracht BV
Keizersgracht 26
5611GD Eindhoven

MD Meubelen BV
De Klerklaan 38
5624BC Eindhoven



Kernwoorden

Meubels, Eindhoven, Meubels Eindhoven, Meubelen, Interieur, Feelings, Eetkamerstoelen, Bedden, Banken

Contactgegevens van Meubels bedrijf Verouden Wonen uit Eindhoven, Noord Brabant. Bel 040-2434571 of email [email protected]. Neem contact op en Verouden Wonen uit Eindhoven helpt u met met uw vragen omtrent Meubels

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap