Home / Koerier / Koerier Hilversum / IRIS Koeriers International Bv

IRIS Koeriers International Bv Koerier Hilversum


IRIS Koeriers International Bv

Sumatralaan 45
1217GP Hilversum

Gemeente: Hilversum, Noord Holland

Telefoon:0800... Telefoonnummer tonen-4747777 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeTwitter: iriskoeriers

Branche: KoerierBedrijfsomschrijving

Expert in het verzorgen van nationale en internationale spoedzendingen! Vestigingen in Hilversum (mediapark), Amsterdam en Groningen. koerier, koeriersdienst, spoedkoerier, courier.


IRIS Koeriers is expert in het verzorgen van nationale en internationale spoedzendingen. IRIS Koeriers heeft haar hoofdvestiging in Hilversum op het Mediapark. Op het Mediapark zijn wij erg bedreven geworden in het met spoed vervoeren van mastertapes, dvd's en ander beeldmateriaal. Een groot aantal bewoners op en om het mediapark maakt inmiddels gebruik van onze diensten. Dagelijks hebben we meerdere pendels tussen Hilversum en Amsterdam en daar kunt u op een voordelige manier van profiteren.

Naast Hilversum heeft IRIS Koeriers ook vestigingen in Amsterdam en Groningen. Onze tientallen jaren ervaring heeft ervoor gezorgd dat we ook in Amsterdam en Groningen huiskoerier zijn van veeleisende opdrachtgevers in oa grafimediasector, farmaceutische industrie en de onderdelenbranche (parts and return).

Naast spoed, kent IRIS ook een sameday- en (internationale)overnightservice. Geen spoed, maar wellicht snel genoeg voor u! Onze sameday- en overnightservices kunnen tegen een lager tarief worden uitgevoerd! Vraag onze planners naar de voorwaarden. U kunt bij onze planners geheel vrijblijvend de IRIS Koeriers tarieven opvragen! Uiteraard zullen zij u antwoord geven op al uw vragen. Service en snelheid staan bij ons op de eerste plaats. Wij zullen u volledig begeleiden bij het verzenden van uw document, drukwerk, onderdeel, monsters op droogijs of wat u ons ook maar toe vertrouwd!

Heeft u niet genoeg informatie op onze website kunnen vinden? Bel ons, laat ons u bellen of Laat ons langskomen voor een kennismaking! Bent u nog op zoek naar een persoonlijke, discrete en snelle koerier, dan kunt u nu stoppen met zoeken! Bel 0800-4747777 en u komt gratis en direct in contact met onze planners! Geen callcenter of rara keuzemenu's! Wij staan voor direct en persoonlijk contact! Wij staan voor u in de startblokken!!

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

WeDeliver
WeDeliver (snel transport) is een koeriersbedrijf gespecialiseerd in leveringen nationaal en internationaal van enveloppen tot pallets. WeDeliver is een koeriersbedrijf die nauw samenwerkt met haar kl...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

RCS Koeriersdiensten
Ruitersweg 51/E
1211KT Hilversum

IRIS Koeriers International Bv
Sumatralaan 45
1217GP Hilversum

Mark Heslenfeld Dienstverlenend Bedrijf
Berlagelaan 269
1222JW Hilversum

C.V.S. (Courier Van Straelen)
Van der Helstlaan 27
1213CB Hilversum

Sneltransport Pegasus
Willibrorduslaan 224
1216ST Hilversum

Campagne Consultancy BV
Graaf Florislaan 18
1217KL Hilversum

De Jong / G
Johannes Huslaan 244
1216RK Hilversum

Moteghaedi / M
Kleine Drift 14
1221KA Hilversum

De Jager / P
Lijsterweg 41
1221JG Hilversum

Griffioen / R
Leeuwerikstraat 30
1221LE Hilversum

Schevers / J M
Wirixstraat 29
1222NN Hilversum

Kawa koeriersdiensten
Erfgooiersstraat 425
1222AP Hilversum

InfraLinQ Kwaliteitskoerier
Korenbloemstraat 17
1214HN Hilversum

VLC Koerier (Almere-Baarn-Blaricum-Bussum-Eemnes-Hilversum-Huizen-Laren-Naarden)
Erfgooiersstraat 180
1222BE Hilversum

RCS Koeriersdiensten
Liebergerweg 668
1223PZ Hilversum

Kari Koeriersdiensten
Jac. P. Thijsseplein 1
1221LM Hilversum

Bier-direct.nl
Naarderstraat 7Boven
1211AM Hilversum

PDS Courier Service
Begoniastraat 58
1214CX HilversumKernwoorden

Koerier, Koeriersdienst, Spoedkoerier, Amsterdam, Hilversum, Groningen, Internationaal, Mediapark, Pakket, Versturen, Nationaal, Overnight, Sameday, Expresse, Pakketje, Proactief, Snelkoerier, Courier, Fast Courier, Fastcourier, Iris Koeriers, Iris, Koeriers, Spoedzendingen, Overnightpakketten, Logistiek Maatwerk, Zending, Amsterdam, Hilversum

Contactgegevens van Koerier bedrijf IRIS Koeriers International Bv uit Hilversum, Noord Holland. Bel 0800-4747777 of email [email protected] Neem contact op en IRIS Koeriers International Bv uit Hilversum helpt u met met uw vragen omtrent Koerier

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap