Home / Letselschade / Letselschade Groningen / Smit Juridisch Advies

Smit Juridisch Advies Letselschade Groningen


Smit Juridisch Advies

Gelderse Roosstraat 41
9741KK Groningen

Gemeente: Groningen, Groningen

Telefoon:050-... Telefoonnummer tonen7074742 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: LetselschadeBedrijfsomschrijving

Letselschade? Smit Juridisch Advies biedt u de juridische ondersteuning die u nodig heeft bij het verhalen van uw schade.


Wat is letselschade? Vraag het  Smit Juridisch Advies.

Laten we beginnen met uitleggen wat letselschade precies inhoudt. Met Letselschade wordt verstaan de schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Het gaat hierbij zowel om lichamelijke als geestelijke schade. Onder schade valt zowel het lichamelijke of geestelijke letsel als de beperkingen waar iemand tegenaan loopt als gevolg van het letsel. Enkele voorbeelden van letselschade zijn een whiplash na een aanrijding of letsel dat je hebt opgelopen na een medische fout. 

Welke kosten vallen onder letselschade?

Heb je lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen waar een ander de oorzaak van was, dan brengt dat nogal wat gevolgen met zich mee. Vanzelfsprekend heeft het invloed op je gezondheid. Je hebt pijn, voelt je niet lekker of wellicht kan je (voorlopig) bepaalde taken niet meer uitvoeren. 
Naast je gezondheidsproblemen brengt het letsel ook op financieel gebied onaangename gevolgen met zich mee. Je krijgt te maken met extra medische kosten van onder andere je huisarts, het ziekenhuis of voor medicijnen. Bovendien kan het zijn dat je de hulp van derden moet inschakelen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of huishoudelijke hulp. Materiële schade in de vorm van kleding, fiets of auto valt ook onder letselschade. Ook op immaterieel gebied kan er schade zijn aangebracht door het ongeluk. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, pijn, psychische klachten, littekens en gederfde levensvreugde. Wanneer het gaat om geestelijke schade wordt er van smartengeld gesproken.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Het kan iedereen overkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Helemaal vervelend als jij daarbij letsel hebt opgelopen. Het ongeluk kan door jouzelf veroorzaakt zijn, maar het wordt een ingewikkelder verhaal als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Het feit dat jij lichamelijk letsel hebt opgelopen, kan grote gevolgen hebben. Ben je bijvoorbeeld nog wel in staat om jouw werk uit te voeren? Ben je zelfstandig ondernemer, dan je ook financieel flink in de problemen komen. 

Schakel een deskundige in

Om een tegemoetkoming in de gevolgen van de schade te vragen aan de veroorzaker van het letsel, wordt vaak om een schadevergoeding gevraagd. Daar komen echter veel papierwerk en veel zorgen bij kijken. Laat daarom een specialist in letselschade met je mee kijken en jouw zorgen uit handen nemen. Smit Juridisch Advies uit Groningen bijvoorbeeld. Bereikbaar op: 050-7074742 of email info@smitjuridischadvies.nl. Vaak wordt dat gedaan door een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. Deze advocaat voorziet jou van juridisch advies, zodat jij precies weet waar je recht op hebt.  

Wij van Smit Juridisch Advies uit Groningen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 050-7074742 of email info@smitjuridischadvies.nl.


Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf smit juridisch advies uit Groningen staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Ook voor u gevonden

Handgemaakte baby- en kinderkleding.
Kledingstukken voor baby’s en kinderen kunnen op maat gemaakt worden. Je kunt dan zelf de stof uitzoeken en jouw eigen wensen betreffende het kledingstuk toevoegen. Wij maken alle kleding, tasse...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Pluim voor Advies
Linnaeusplein 54
9713GS Groningen

Houkes Letselschade Advocaten
Boumaboulevard 83
9723ZS Groningen

Instituut voor Berekening Letselschade
Paterswoldseweg 802
9728BM Groningen

Nostimos BV Letselschade-deskundigen
Leonard Springerlaan 13
9727KB Groningen

Smit Juridisch Advies
Gelderse Roosstraat 41
9741KK Groningen

C.E. Jeekel Holding B.V.
Huygensstraat 29
8023AG Zwolle

Ariens Steenfabriek I B.V.
De Condor 25
7609HA Almelo

Mr. B. van der Kraats c.s.
Postbus 152
7468ZH Enter

Meldpunt Letselschade
Belizehof 1
3404ZK Ijsselstein

Wymenga-Kooistra Letselschade Advocaten
Zuiderhogeweg 9
9203ST Drachten

Groepsclaims Letselschade B.V.
Hoenderkamp 20
7812VZ Emmen

Letselschade expertise - Brokking Jessurun Letselschade
Esplanade 19
1315TB Almere

Tri Toga II B.V.
Brusselsestraat 36
6211PE Maastricht

M2 Maastricht B.V.
Stokstraat 37
6211GB Maastricht

Tact letselschade-juridisch advies-coaching
Bieslooktuin 4
5103CN Dongen

Elfi Letselschade & Advies
Nieuwe Markt 65A
4701AD Roosendaal

Keuning Advocaten
Julianapark 1
8932LE Leeuwarden

Hassink Letselschade- expertise B.V.
Ien Dalessingel 76
7207LM ZutphenKernwoordenContactgegevens van Letselschade bedrijf Smit Juridisch Advies uit Groningen, Groningen. Bel 050-7074742 of email info@smitjuridischadvies.nl. Neem contact op en Smit Juridisch Advies uit Groningen helpt u met met uw vragen omtrent Letselschade

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap