Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Alkmaar / Basco Schoonmaakbedrijf

Basco Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Alkmaar


Basco Schoonmaakbedrijf

G.H.A.de Zeeuwstraat 60
1827PD Alkmaar

Gemeente: Alkmaar, Noord Holland

Telefoon:0620... Telefoonnummer tonen749096 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Alkmaar helpt Basco Schoonmaakbedrijf u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Basco Schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Alkmaar zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Basco Schoonmaakbedrijf. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Alkmaar of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Alkmaar vind u Basco Schoonmaakbedrijf bel hun op 0620749096 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Basco Schoonmaakbedrijf uit Alkmaar helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0620749096 of email


In Alkmaar helpt Basco Schoonmaakbedrijf u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij basco schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 30-09-2018 19:06

4 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 28-01-2018 19:31

3 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven.
Geplaatst op: 10-01-2018 11:46

3.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Schoonmaakpakket
Het vrijheid blijheid pakket u koopt van te voren het aantal uur wat u nodig heeft voor u. Eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen toiletten dweilen enz. De voordelen: 1.geen verp...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Gevelreiniging Alkmaar
Rijnstraat 34
1823ED Alkmaar

RS SCHOONMAAK- & BEDRIJFSDIENSTEN
G.H.Hoijtinkstraat 131
1827PN Alkmaar

Basco Schoonmaakbedrijf
G.H.A.de Zeeuwstraat 60
1827PD Alkmaar

Rowinkel Schoonmaak B.V.
Berenkoog 72
1822BZ Alkmaar

Gelmers Co Glasbewassing en Dienstverlening
Ferdinand Bolstraat 74
1816CV Alkmaar

Asito Alkmaar B.V.
Scheldestraat 2
1823WB Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Leijen Van
Edisonweg 7
1821BN Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Borg voor Kwaliteit
Scheldestraat 35
1823WD Alkmaar

Alcmaria Schoonmaakbedrijf B.V.
Amethiststraat 9
1812RP Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Jesse
J.S.Millstraat 5
1814VE Alkmaar

Gevelreiniging Beentjes
Hazenkoog 37D
1822BS Alkmaar

Schoonmaakbedrijf pexka
Grevelingen 136
1826AS Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Gorrim
Hoptille 141
1102PC Amsterdam

Cleaning Stewarding B.V.
Karel Doormanstraat 127 1.07
1055VE Amsterdam

Vosveld schoonmaakservice
Johan van Hasseltweg 88
1022WX Amsterdam

Home Works
Postbus 40
1000CK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam
Strekkerweg 75
1033DA Amsterdam

Blom Consulting en Beheer B.V.
Van Uytrechtlaan 9
1901JK CastricumKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Basco Schoonmaakbedrijf uit Alkmaar, Noord Holland. Bel 0620749096. Neem contact op en Basco Schoonmaakbedrijf uit Alkmaar helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap