Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard / Hoks / X

Hoks / X Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard


Hoks / X

Noorderlicht 7
1704ZM Heerhugowaard

Gemeente: Heerhugowaard, Noord Holland

Telefoon:0728... Telefoonnummer tonen503290 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Heerhugowaard helpt Hoks / X u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Hoks / X

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Heerhugowaard zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Hoks / X. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Heerhugowaard of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Heerhugowaard vind u Hoks / X bel hun op 0728503290 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Hoks / X uit Heerhugowaard helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0728503290 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Heerhugowaard helpt Hoks / X u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen.
Geplaatst op: 23-01-2019 16:08

4 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden.
Geplaatst op: 13-10-2018 03:02

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Schoonmaak
Marcel`s Schoonmaakservice Schoonmaakbedrijf ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Robertus Diensten
Rode Lynx 21
1704TN Heerhugowaard

Hoks / X
Noorderlicht 7
1704ZM Heerhugowaard

Pasus Schoonmaakbedrijf
Jacques Perklaan 33
1703SL Heerhugowaard

Firma Broekema Schoonmaak en Dienstverlening
Dioneplantsoen 16
1701BE Heerhugowaard

Schoonmaakbedrijf K.G.B.
Vecht 38
1703KN Heerhugowaard

Kraakhelder Schoonmaakdiensten
Lauwers 58
1703HE Heerhugowaard

DL Plus Facilitaire Dienstverlening
Steigerdijk 124
1705MR Heerhugowaard

Glazenwassers- en Reinigingsbedrijf R. de Hond
Valkkooglaan 36
1705AP Heerhugowaard

Reinigings- en Straalbedrijf Stef Kuilboer B.V.
Zeppelinstraat 6
1704SH Heerhugowaard

Strooper Dienstverlening
Korteweg 1
1702PE Heerhugowaard

Schoonmaakbedrijf Gorrim
Hoptille 141
1102PC Amsterdam

Cleaning Stewarding B.V.
Karel Doormanstraat 127 1.07
1055VE Amsterdam

Vosveld schoonmaakservice
Johan van Hasseltweg 88
1022WX Amsterdam

Home Works
Postbus 40
1000CK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam
Strekkerweg 75
1033DA Amsterdam

Blom Consulting en Beheer B.V.
Van Uytrechtlaan 9
1901JK Castricum

Vermeulen / T H
Groenelaantje 5
1901MS Castricum

Cleanwright
John Raedeckerhof 91
1628ZC HoornKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Hoks / X uit Heerhugowaard, Noord Holland. Bel 0728503290. Neem contact op en Hoks / X uit Heerhugowaard helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap