Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Oss / Akdemir

Akdemir Schoonmaakbedrijf Oss


Akdemir

Tollensstraat 13
5343HD Oss

Gemeente: Oss, Noord Brabant

Telefoon:0618... Telefoonnummer tonen086139 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmakers. In Oss helpt Akdemir u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Akdemir

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Oss zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Akdemir. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Oss of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Oss vind u Akdemir bel hun op 0618086139 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Akdemir uit Oss helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0618086139 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmakers. In Oss helpt Akdemir u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 05-02-2019 14:09

4 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 28-01-2019 00:27

4 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 21-06-2018 22:36

3 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 18-03-2018 16:49

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij akdemir
Geplaatst op: 03-03-2018 19:51

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Van Den Elzen B.V.
Venusstraat 18
5345LP Oss

Vos Schoonmaakbedrijf Oss B.V.
Alanenweg 6
5342PV Oss

Schoonmaakbedrijf A.M. Bol
Berghemseweg 76
5348CK Oss

High Clean Schoonmaakbedrijf
Hunnenpad 15
5349BG Oss

Schoonmaakbedrijf M. Klijnen
Basaltstraat 61
5345TZ Oss

Alfa Schoonmaakservice
Galliërshof 6
5349BV Oss

Atlas Cleaning B.V.
Hoogheuvelstraat 56
5342VV Oss

HJ Schoonmaak
Heischeutstraat 77
5345VR Oss

B&B Cleaning
Landweerstraat-Noord 70
5348ED Oss

Coolwijk, Van de
Oude Wei 31
5345KE Oss

Clean Care 24
Galliërshof 4
5349BV Oss

Akdemir
Tollensstraat 13
5343HD Oss

V.d. Linden / W
Molenweg 7
5342TA Oss

Akdemir Cleaning VOF
Verlengde Almstein 2
5346TR Oss

Van Dijk / J M H
Adelaar 14
5348EK Oss

A-Z Geveltechniek
Mon Plaisir 63
4879AL Etten Leur

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP Tilburg

Verdaasdonk / S W A M
Baarleseweg 60
5131BD AlphenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Akdemir uit Oss, Noord Brabant. Bel 0618086139. Neem contact op en Akdemir uit Oss helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap