Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Hoogkarspel / Interclean VOF

Interclean VOF Schoonmaakbedrijf Hoogkarspel


Interclean VOF

Rozenhof 24
1616CP Hoogkarspel

Gemeente: Drechterland, Noord Holland

Telefoon:0228... Telefoonnummer tonen513875 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Hoogkarspel helpt Interclean VOF u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Interclean VOF

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Hoogkarspel zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Interclean VOF. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Hoogkarspel of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Hoogkarspel vind u Interclean VOF bel hun op 0228513875 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Interclean VOF uit Hoogkarspel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0228513875 of email


Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Hoogkarspel helpt Interclean VOF u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Dit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Vriendelijk en goede uitleg. Echt vakmanschap. Beste in Hoogkarspel
Geplaatst op: 02-12-2018 05:27

3 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste schoonmaakbedrijf in Hoogkarspel
Geplaatst op: 23-08-2018 13:58

3 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 28-03-2018 12:28

5 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 03-02-2018 13:24

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Schoonmaak
Marcel`s Schoonmaakservice Schoonmaakbedrijf ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Interclean VOF
Rozenhof 24
1616CP Hoogkarspel

Grent Gevelrenovatie
Rietgans 0
1616GK Hoogkarspel

Baas / D P A
Streekweg 155
1616AC Hoogkarspel

Schoonmaakbedrijf Gorrim
Hoptille 141
1102PC Amsterdam

Cleaning Stewarding B.V.
Karel Doormanstraat 127 1.07
1055VE Amsterdam

Vosveld schoonmaakservice
Johan van Hasseltweg 88
1022WX Amsterdam

Home Works
Postbus 40
1000CK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam
Strekkerweg 75
1033DA Amsterdam

Blom Consulting en Beheer B.V.
Van Uytrechtlaan 9
1901JK Castricum

Vermeulen / T H
Groenelaantje 5
1901MS Castricum

Cleanwright
John Raedeckerhof 91
1628ZC Hoorn

STEGRA Schoonmaakservices
Bertha von Suttnerlaan 78
1187SW Amstelveen

HEZ Cleaning
Opheve 10
1141RA Monnickendam

JFS-cleaning
Wintergroen 40
1273TL Huizen

Always Clean
Tjonger 22
1273WD Huizen

Keijzer Schoonmaakbedrijf
Korvet 11
1276CA Huizen

Poppinga / M D
Charta 77-Vaart 34
2033BE Haarlem

Schoonmaakbedrijf Sultan
Suzette Noiretstraat 13
2033AW HaarlemKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Interclean VOF uit Hoogkarspel, Noord Holland. Bel 0228513875. Neem contact op en Interclean VOF uit Hoogkarspel helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap