Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Goes / Aslo-Cleaning

Aslo-Cleaning Schoonmaakbedrijf Goes


Aslo-Cleaning

Johnsonlaan 13
4463GW Goes

Gemeente: Goes, Zeeland

Telefoon:0636... Telefoonnummer tonen335458 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmakers. In Goes helpt Aslo-Cleaning u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Aslo-Cleaning

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Goes zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Aslo-Cleaning. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Goes of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Goes vind u Aslo-Cleaning bel hun op 0636335458 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Aslo-Cleaning uit Goes helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0636335458 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmakers. In Goes helpt Aslo-Cleaning u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 28-01-2019 12:06

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 26-08-2018 20:32

3 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste schoonmaakbedrijf in Goes
Geplaatst op: 23-03-2018 23:14

5 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 11-01-2018 17:49

3 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 22-12-2017 21:21

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Nieuw concept ontstoppingsbedrijven
Rioolservice Nederland, uniek in Nederland. Aangesloten ontstoppingsbedrijven, landelijk dekkend. Alle bedrijven voldoen aan de eisen van Rioolservice Nederland.Deskundigheid, kwaliteit, netheid en be...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Gom Schoonhouden
Dr.A.F.Philipsstraat 0
4462EW Goes

Richa Schoonmaakbedrijf
Stikkerstraat 19
4463CN Goes

Aslo-Cleaning
Johnsonlaan 13
4463GW Goes

Huishoud Hulpcentrale
Populierenstraat 48
4462BG Goes

Ungm
De Zouterij 1
4461ZV Goes

Asito Zeeuws Vlaanderen B.V.
Columbusweg 0
4462HB Goes

FK CLEANING BV
Dirk Dronkersweg 12
4462GA Goes

Schoonmaakbedrijf Nadeeka
Oostwal 99
4461JV Goes

Asito Goes B.V.
Columbusweg 26
4462HB Goes

Van Hese / A M M
Indira Gandhilaan 60
4463JH Goes

Kleijn Multi-Cleaning B.V.
Laan der Verenigde Naties 102
4463WN Goes

Schoonmaakbedrijf Van Toor
Kievithof 30
4332CL Middelburg

Oosse / M J
Bessie Smithstraat 8
4337WT Middelburg

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf Leon
Keetenstraat 11
4335TH Middelburg

Ögütlüoglu / A
Hertzweg 15
4338PX Middelburg

Orions
Granaat 36
4337MH Middelburg

Regionale Container Reinigings BV
Industrieweg 8
4338PR Middelburg

VOF Woudenberg
Breedmede 13
4337AT MiddelburgKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Aslo-Cleaning uit Goes, Zeeland. Bel 0636335458. Neem contact op en Aslo-Cleaning uit Goes helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap