Home / Callcenter / Callcenter Rotterdam / Bell Marketing

Bell Marketing Callcenter Rotterdam


Bell Marketing

Parklaan
3016BC Rotterdam

Gemeente: Rotterdam, Zuid Holland

Telefoon:0102... Telefoonnummer tonen419090 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van bell marketing uit Rotterdam helpen u graag met call center en of telesales vragen.Bell Marketing: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Rotterdam. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Rotterdam. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Bell Marketing uit Rotterdam kan u verder adviseren bel op 0102419090 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Bell Marketing uit Rotterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0102419090 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van bell marketing uit Rotterdam helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven. Beste callcenter in Rotterdam
Geplaatst op: 26-07-2018 17:45

3 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Bell Marketing zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 19-05-2018 01:31

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 04-05-2018 00:50

3 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Rotterdam
Geplaatst op: 29-01-2018 06:52

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Telemarketing
Wilt u de kwaliteit van uw product of dienst verbeteren, dan kunt u het beste te rade gaan bij uw (potentiële) klanten. Door een gerichte en directe benadering van uw klanten of prospects met een...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Icalling
Olympiaweg 14
3077AL Rotterdam

Callcenter De Verkoop Firma
Van Nelleweg 10046
3044BC Rotterdam

Stichting Zorglijn Nederland
Watermanweg 40
3067GG Rotterdam

Adecco Rotterdam Office
Coolsingel 2
3011AD Rotterdam

Samac Eurojobs B.V.
Ungerplein 13
3033BR Rotterdam

Office Alliance Nederland
Kreekplein 0
3079AB Rotterdam

Bell Marketing
Parklaan 0
3016BC Rotterdam

CallDiversity B.V.
Ceintuurbaan 211
3051KC Rotterdam

Call Care | Inbound Callcenter Rotterdam
Weena 695
3013AM Rotterdam

ACTION POINT
Van Deventerstraat 15
3029AW Rotterdam

Ro!Entree
Kleinpolderplein 5
3042CE Rotterdam

Enobé B.V.
Mathenesserlaan 181
3014HA Rotterdam

Aan den Arbeid!
Rietdekkerweg 90
3068GW Rotterdam

Maertzdorff Consult
Boorn 146
3068LA Rotterdam

Aan den Arbeid
Hogenbanweg 76
3028GP Rotterdam

Feijt Telemarketing Advies
Schothorst 1
3085HS Rotterdam

Call Media Productions
Vareseweg 61
3047AT Rotterdam

Timing Uitzendteam B.V.
Beijerlandselaan 148
3074EP RotterdamKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Bell Marketing uit Rotterdam, Zuid Holland. Bel 0102419090. Neem contact op en Bell Marketing uit Rotterdam helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap