Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Kropswolde / Schoonmaakbedrijf De Vries

Schoonmaakbedrijf De Vries Schoonmaakbedrijf Kropswolde


Schoonmaakbedrijf De Vries

Woldweg 192
9606PK Kropswolde

Gemeente: Hoogezand-sappemeer, Groningen

Telefoon:0598... Telefoonnummer tonen326241 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbranche. In Kropswolde helpt Schoonmaakbedrijf De Vries u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf De Vries

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Kropswolde zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf De Vries. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Kropswolde of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Kropswolde vind u Schoonmaakbedrijf De Vries bel hun op 0598326241 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf De Vries uit Kropswolde helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0598326241 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbranche. In Kropswolde helpt Schoonmaakbedrijf De Vries u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste schoonmaakbedrijf in Kropswolde
Geplaatst op: 06-11-2018 05:10

3 van 5 sterren
De beste schoonmaakbedrijf in de regio Kropswolde. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 14-03-2018 23:15

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

SvkCleanishop
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een assortiment samengesteld wat prima aansluit bij de wensen van uw bedrijf zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Want wat is er nu fijner als uw kant...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf De Vries
Woldweg 192
9606PK Kropswolde

Schoonmaakbedrijf Ten Hage
Woldweg 89
9606PB Kropswolde

DC Cleaning Nieuwe Pekela
Molenstraat G 23
9663SR Nieuwe Pekela

BV Classificeerbedrijf Joosten en Co.
Venjelaan 17
9936BR Farmsum

Bloem / J
Westerveen 21
9751HT Haren

Kwaliteits Reiniging Delfzijl
Zaaibak 42
9932AE Delfzijl

Sinning / R
Zuiderweg 79
9745AC Groningen

Schoonmaakbedrijf Compliment
Admiraal Helfrichstraat 57
9801GJ Zuidhorn

Elzinga / J D
Gomarusstraat 12
9746BC Groningen

Oudshoorn / A
Grutto 8
9861AV Grootegast

Groefsema / A M
Plantsoenstraat 1
9781HE Bedum

Schrader Tempelman / T M
De Vlijt 41
9781NR Bedum

Schoonmaakbedrijf de Haan
Arend 11
9781ZA Bedum

Schoonmaakbedrijf de Haan
Rijksweg 53
9791AA Ten Boer

Bos Total Cleaning BV
Engelberterweg 12
9723EM Groningen

Strating, G
Wollinghuizerweg 125
9541VB Vlagtwedde

Vd Laan / J G J
Raadhuisstraat 86
9686RK Beerta

Ottens / H
Burgemeester Lewe van Aduardstraat 65
9902NK AppingedamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf De Vries uit Kropswolde, Groningen. Bel 0598326241. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf De Vries uit Kropswolde helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap