Home / Speelgoed / Speelgoed Ravenswoud / Multischaal Modelbouw

Multischaal Modelbouw Speelgoed Ravenswoud


Multischaal Modelbouw

Veenwijksweg 42
8427RT Ravenswoud

Gemeente: Ooststellingwerf, Friesland

Telefoon:0516... Telefoonnummer tonen433211 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Speelgoed

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Ravenswoud helpt Multischaal Modelbouw u graag met vragen over: speelgoed kinderen, educatief speelgoed, spellen, recreatie artikelen, kinderspeelgoed, speelgoed kinderen, speelgoed spellen en/of buitenspeelgoed.Gerelateerde blogs

Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavo Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavond!
In het weekend is het natuurlijk altijd fijn als je iets leuks kan gaan doen. Je kan ervoor kiezen om met vrienden een spelletje te gaan spelen, maar ook kan je uiteraard met de familie een spelletje ...
10 Online spelletjes die je helpen te chillen 10 Online spelletjes die je helpen te chillen
Het kan goed zijn dat je soms na een dag werk of school even zin hebt om te chillen maar je niet precies weet wat je precies wilt gaan doen. Dit gevoel kennen wij maar al te goed en om deze reden hebb...

Wie is er niet mee opgegroeid?

Speelgoed … we zijn er allemaal mee opgegroeid. Kinderen worden overladen met Speelgoed zodat ze zich lekker bezig kunnen houden. Door te spelen met gevarieerd speelgoed wordt bovendien ook nog eens de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Wil jij meer weten over een bepaald type speelgoed of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel bijvoorbeeld Multischaal Modelbouw in Ravenswoud. Op onze website kan je eenvoudig een speelgoedwinkel bij jou in de buurt vinden. Vul simpelweg je Ravenswoud of Ooststellingwerf in en je krijgt een overzicht, inclusief de contactgegevens, van de dichtstbijzijnde bedrijven. Ook groothandels zijn opgenomen in deze lijst. 

Zeer veel speelgoed

Speelgoed bestaat in alle soorten en maten. Speelgoed speciaal voor jongens of voor meisjes. Speelgoed voor baby’s, kleuters, kinderen die naar de basisschool gaan …. kortom voor alle leeftijden. Speelgoed voor binnen of juist voor buiten. Knuffels, bouwblokken spelletjes, technisch speelgoed. Je kan het werkelijk zo gek niet bedenken en het is er wel. 

Categorieën

Speelgoed is in te delen in 3 hoofdcategorieën. Deze categorieën kijken naar welk ontwikkelingsgebied door het betreffende speelgoed wordt gestimuleerd.  Er is speelgoed dat is gericht op de lichamelijke ontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de verstandelijke ontwikkeling.  

Speelgoed dat de lichamelijke ontwikkeling ondersteunt is bewegingsmateriaal, zintuiglijk materiaal en snoezelmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn respectievelijk een voetbal of een loopfietsje, voelboeken of vormenpuzzels en knuffelbeest of een kleurenlamp. Bij zintuiglijk materiaal worden de fijne motoriek en de zintuigen geactiveerd. Bijvoorbeeld de tastzin en oog-hand coördinatie. Vaak is dit speelgoed uitgevoerd in felle kleurtjes zodat ook de ontwikkeling van de ogen aan bod komt. De term snoezelen is een samentrekking van snuffelen en doezelen. Met snoezelen wordt bedoeld het op een ontspannen manier bezig zijn met beleving van onder andere licht, geluid, geur en alles wat je kan voelen. 

Gezelschapsspelletjes, fantasie materiaal en creativiteits- en expressiemateriaal draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ganzenbord, playmobiel waarbij kinderen zelf iets bouwen, knutselpakketten over verkleedartikelen. 
Tenslotte hebben we nog speelgoed dat de verstandelijke ontwikkeling stimuleert. Dit zijn de zogenaamde taal- en denkspellen, bouw- en constructiemateriaal en puzzels. Een goed voorbeeld van een denkspel is Logo. Kinderen maken dan allerlei verschillende opdrachten en kunnen achteraf checken of ze het goed gedaan hebben. Onder bouw- en constructiemateriaal vallen bijvoorbeeld Lego, Knex of houten blokken. Puzzels spreken voor zich. Voor elke categorie geldt dat er speelgoed verkrijgbaar is dat speciaal voor een bepaalde leeftijd of ontwikkelingsniveau is ontwikkeld. Heb je advies nodig over waar jouw kind het meeste baat bij heeft, dan neem je contact op met Multischaal Modelbouw in Ravenswoud op telefoonnummer: 0516433211 of per email:

Wij van Multischaal Modelbouw uit Ravenswoud helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0516433211 of email .


In Ravenswoud helpt Multischaal Modelbouw u graag met vragen over: speelgoed kinderen, educatief speelgoed, spellen, recreatie artikelen, kinderspeelgoed, speelgoed kinderen, speelgoed spellen en/of buitenspeelgoed.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 11-10-2018 16:12

3 van 5 sterren
De beste speelgoed in de regio Ravenswoud. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 10-12-2017 14:33

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Webwinkel Sassefras Meisjes Speelgoed heeft haar virtuele de
Eindelijk is het dan zo ver webwinkel Sassefras Meisjes Speelgoed heeft haar virtuele deuren geopend. Kom vooral een kijkje nemen of er iets leuks bij zit voor jouw kleine meisje. We zijn constant bez...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Multischaal Modelbouw
Veenwijksweg 42
8427RT Ravenswoud

Speelgoedwens
De Strieblom 6
9271LE De Westereen

Petit Monde
Jan Binneslaan 44
9231CC Surhuisterveen

J.H. Benedictus
Het Gangboord 41
9206BJ Drachten

Evecom BV
Roundeel 1/T/OJ
9216WZ Oudega

De Esdoorn Meubelmakerij
Schuttevaerstraat 50
8471ZZ Wolvega

Handico BV
Castorweg 4
8938BE Leeuwarden

Friesche Jachtcentrale Heeg BV
De Burd 19/A
8621JX Heeg

Van der Veen Jachtbemiddeling BV
Syl 12
8493LL Terherne

Durabo BV
Buorren 2
8493LE Terherne

Atelier Joop Heida
Iris 1
8431SJ Oosterwolde

Kok Yachting
Leeuwetand 41
8445RB Heerenveen

't Kapteinshuys BV
Gouden Boaijum 7
8621CV Heeg

Jachtmakelaardij Mare Frisicum BV
Buitenstvallaat 15
9204WX Drachten

Speelgoedtrading
Jelle Huitemastrjitte 8
8759LX Exmorra

Edjshop
Molenweg 15
8501BE Joure

Spelhuis T
Snekerpoort 3
8701HK Bolsward

Elfring / D
De Ulekamp 91
8501NL JoureKernwoordenContactgegevens van Speelgoed bedrijf Multischaal Modelbouw uit Ravenswoud, Friesland. Bel 0516433211. Neem contact op en Multischaal Modelbouw uit Ravenswoud helpt u met met uw vragen omtrent Speelgoed

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap