Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Zwolle / Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. Schoonmaakbedrijf Zwolle


Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.

George Stephensonstraat 30
8013NK Zwolle

Gemeente: Zwolle, Overijssel

Telefoon:0384... Telefoonnummer tonen607935 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Zwolle helpt Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Zwolle zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Zwolle of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Zwolle vind u Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. bel hun op 0384607935 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. uit Zwolle helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0384607935 of email


In Zwolle helpt Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 05-03-2019 20:39

3 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt
Geplaatst op: 03-04-2018 02:31

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Over mij
Een passie voor bouwen combineren met de zorg voor de wereld om ons heen. Dat wil ik doen met mijn bedrijf Baart DOET. Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom lever ik altijd maatwerk. Luisteren...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Chaparro / J A
Palestrinalaan 1141
8031VK Zwolle

Mulder Glazenwas/Schoonmaakbedrijf
Lassuslaan 3
8031XA Zwolle

Mariska Bosch Bedrijfsdiensten
Meppelerstraatweg 350
8022AR Zwolle

Hectas Bedrijfsdiensten C.V.
Newtonweg 89
8013RE Zwolle

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
George Stephensonstraat 30
8013NK Zwolle

Vos Vos Schoonmaakbedrijf
Rietveldstraat 8
8013RW Zwolle

ISS Cleaning Services
Dokter Klinkertweg 24
8025BS Zwolle

GM Cleaning Service
Bijsterbosmarke 9
8016BH Zwolle

Salland Dienstverlening
Reggelaan 78
8033AX Zwolle

All in One Dienstverlening
Bontekoestraat 20
8023WV Zwolle

Meijer / A C M
Oude Windslaan 54
7607TR Almelo

Wendek Schoonmaakbedrijf
Lisztstraat 14
7604HJ Almelo

Asito Emmeloord B.V.
Plesmanweg 24
7602PE Almelo

Schoonmaakbedrijf Joop Kuipers
Nieuwstraat 113
7605AC Almelo

Groothandel Vogel
De Rietgors 4
7609WS Almelo

Glazenw.- Lamelclean. bedr. Christoffel
Rembrandtlaan 57
7606GJ Almelo

Stars Schoonmaakbedrijf
Orangerie 5
7609ZH Almelo

Jong / M
Trompstraat 4
7607XN AlmeloKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. uit Zwolle, Overijssel. Bel 0384607935. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. uit Zwolle helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap