Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Oudenbosch / JTM Handelsonderneming

JTM Handelsonderneming Schoonmaakbedrijf Oudenbosch


JTM Handelsonderneming

Praamstraat 1
4731LK Oudenbosch

Gemeente: Halderberge, Noord Brabant

Telefoon:0165... Telefoonnummer tonen312417 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Oudenbosch helpt JTM Handelsonderneming u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? JTM Handelsonderneming

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Oudenbosch zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: JTM Handelsonderneming. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Oudenbosch of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Oudenbosch vind u JTM Handelsonderneming bel hun op 0165312417 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van JTM Handelsonderneming uit Oudenbosch helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0165312417 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Oudenbosch helpt JTM Handelsonderneming u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Erg klantvriendelijk, betrouwbaar en erg goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geplaatst op: 01-11-2018 19:35

5 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 28-08-2018 11:49

3 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 07-04-2018 08:48

3.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

JTM Handelsonderneming
Praamstraat 1
4731LK Oudenbosch

Soest Interieur Reiniging Van
Oudlandsedijk 6
4731TB Oudenbosch

Blue Drop Cleaning Service
Darinkveld 11
4731VK Oudenbosch

Lean Schoonmaakbedrijf
Eerschotsestraat 94
5491AD Sint Oedenrode

R. Asenova Schoonmaakbedrijf
Biezenweg 7
5491SH Sint Oedenrode

Naterop / J G J
Sweelinckplein 28
5491LH Sint Oedenrode

Van Kessel / H
Eversestraat 45
5491SR Sint Oedenrode

DB-cleaners
Kervel 3
5491KK Sint Oedenrode

Claassen / B A E
Wilhelminastraat 17
5491JL Sint Oedenrode

NT cleaning
Blaarthemseweg 52
5654NV Eindhoven

Kees Schoonmaakbedrijf
Hubertastraat 17
5616PH Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Clean Up
Alard du Hamelplaats 138
5622CW Eindhoven

V.d. Linden / G H A W
Raoul Hynckesstraat 14
5645LE Eindhoven

Mister Carpet Care
Gelaarsde Kat 73
5629KJ Eindhoven

Mijnschoonhuis.nl
Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven

Konings Facility Group
Mirandastraat 2
5632GM Eindhoven

Schoonmaakbedrijf ISI Clean
Daalakkersweg 2 190
5641JA Eindhoven

Cleaning Service Eindhoven
Willem Barentzstraat 6
5612KL EindhovenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf JTM Handelsonderneming uit Oudenbosch, Noord Brabant. Bel 0165312417. Neem contact op en JTM Handelsonderneming uit Oudenbosch helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap