Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Eede / VDK Cleaning

VDK Cleaning Schoonmaakbedrijf Eede


VDK Cleaning

Brieversstraat 38
4529GZ Eede

Gemeente: Sluis, Zeeland

Telefoon:0117... Telefoonnummer tonen491903 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Eede helpt VDK Cleaning u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice en/of schoonmaak werk.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? VDK Cleaning

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Eede zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: VDK Cleaning. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Eede of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Eede vind u VDK Cleaning bel hun op 0117491903 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van VDK Cleaning uit Eede helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0117491903 of email


In Eede helpt VDK Cleaning u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice en/of schoonmaak werk.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 04-08-2018 17:07

3 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 28-07-2018 02:52

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 04-12-2017 23:44

5 van 5 sterren
Dit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Vriendelijk en goede uitleg. Echt vakmanschap. Beste in Eede
Geplaatst op: 29-11-2017 16:11

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Nieuw concept ontstoppingsbedrijven
Rioolservice Nederland, uniek in Nederland. Aangesloten ontstoppingsbedrijven, landelijk dekkend. Alle bedrijven voldoen aan de eisen van Rioolservice Nederland.Deskundigheid, kwaliteit, netheid en be...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

VDK Cleaning
Brieversstraat 38
4529GZ Eede

KB cleaning
Nijverheidsweg 2
4529PP Eede

Clean Construct B.V.
Nijverheidsweg 21
4529PP Eede

Ögütlüoglu / A
Hertzweg 15
4338PX Middelburg

Schoonmaakbedrijf Simons B.V.
Oostperkweg 13
4332SB Middelburg

Regionale Container Reinigings BV
Industrieweg 8
4338PR Middelburg

Pantheon
Kievithof 27
4332CK Middelburg

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf Leon
Keetenstraat 11
4335TH Middelburg

Evab Schoonmaak
Nassaulaan 23
4332XM Middelburg

Oosse / M J
Bessie Smithstraat 8
4337WT Middelburg

Huishoud Hulpcentrale
Populierenstraat 48
4462BG Goes

Aslo-Cleaning
Johnsonlaan 13
4463GW Goes

Gom Schoonhouden
Dr.A.F.Philipsstraat 0
4462EW Goes

FK CLEANING BV
Dirk Dronkersweg 12
4462GA Goes

Asito Zeeuws Vlaanderen B.V.
Columbusweg 0
4462HB Goes

Richa Schoonmaakbedrijf
Stikkerstraat 19
4463CN Goes

AllClean4U
Michiel de Ruijtersingel 26
4535AX Terneuzen

M. de Haze-Braat
Esdoornlaan 33
4537XL TerneuzenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf VDK Cleaning uit Eede, Zeeland. Bel 0117491903. Neem contact op en VDK Cleaning uit Eede helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap