Home / Speelgoed / Speelgoed Apeldoorn / Speelgoeddokter, De

Speelgoeddokter, De Speelgoed Apeldoorn


Speelgoeddokter, De

Hoogakkerlaan 75
7314EK Apeldoorn

Gemeente: Apeldoorn, Gelderland

Telefoon:0555... Telefoonnummer tonen428946 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Speelgoed

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: educatief speelgoed, buitenspeelgoed, speelgoed kinderen, speelgoed treinen, kinderspeelgoed, buitenspeelgoed, spellen en/of speelgoed spellen. In Apeldoorn helpt Speelgoeddokter, De u graag.



Gerelateerde blogs

Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavo Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavond!
In het weekend is het natuurlijk altijd fijn als je iets leuks kan gaan doen. Je kan ervoor kiezen om met vrienden een spelletje te gaan spelen, maar ook kan je uiteraard met de familie een spelletje ...
10 Online spelletjes die je helpen te chillen 10 Online spelletjes die je helpen te chillen
Het kan goed zijn dat je soms na een dag werk of school even zin hebt om te chillen maar je niet precies weet wat je precies wilt gaan doen. Dit gevoel kennen wij maar al te goed en om deze reden hebb...

Wie is er niet mee opgegroeid?

Speelgoed … we zijn er allemaal mee opgegroeid. Kinderen worden overladen met Speelgoed zodat ze zich lekker bezig kunnen houden. Door te spelen met gevarieerd speelgoed wordt bovendien ook nog eens de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Wil jij meer weten over een bepaald type speelgoed of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel bijvoorbeeld Speelgoeddokter, De in Apeldoorn. Op onze website kan je eenvoudig een speelgoedwinkel bij jou in de buurt vinden. Vul simpelweg je Apeldoorn of Apeldoorn in en je krijgt een overzicht, inclusief de contactgegevens, van de dichtstbijzijnde bedrijven. Ook groothandels zijn opgenomen in deze lijst. 

Zeer veel speelgoed

Speelgoed bestaat in alle soorten en maten. Speelgoed speciaal voor jongens of voor meisjes. Speelgoed voor baby’s, kleuters, kinderen die naar de basisschool gaan …. kortom voor alle leeftijden. Speelgoed voor binnen of juist voor buiten. Knuffels, bouwblokken spelletjes, technisch speelgoed. Je kan het werkelijk zo gek niet bedenken en het is er wel. 

Categorieën

Speelgoed is in te delen in 3 hoofdcategorieën. Deze categorieën kijken naar welk ontwikkelingsgebied door het betreffende speelgoed wordt gestimuleerd.  Er is speelgoed dat is gericht op de lichamelijke ontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de verstandelijke ontwikkeling.  

Speelgoed dat de lichamelijke ontwikkeling ondersteunt is bewegingsmateriaal, zintuiglijk materiaal en snoezelmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn respectievelijk een voetbal of een loopfietsje, voelboeken of vormenpuzzels en knuffelbeest of een kleurenlamp. Bij zintuiglijk materiaal worden de fijne motoriek en de zintuigen geactiveerd. Bijvoorbeeld de tastzin en oog-hand coördinatie. Vaak is dit speelgoed uitgevoerd in felle kleurtjes zodat ook de ontwikkeling van de ogen aan bod komt. De term snoezelen is een samentrekking van snuffelen en doezelen. Met snoezelen wordt bedoeld het op een ontspannen manier bezig zijn met beleving van onder andere licht, geluid, geur en alles wat je kan voelen. 

Gezelschapsspelletjes, fantasie materiaal en creativiteits- en expressiemateriaal draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ganzenbord, playmobiel waarbij kinderen zelf iets bouwen, knutselpakketten over verkleedartikelen. 
Tenslotte hebben we nog speelgoed dat de verstandelijke ontwikkeling stimuleert. Dit zijn de zogenaamde taal- en denkspellen, bouw- en constructiemateriaal en puzzels. Een goed voorbeeld van een denkspel is Logo. Kinderen maken dan allerlei verschillende opdrachten en kunnen achteraf checken of ze het goed gedaan hebben. Onder bouw- en constructiemateriaal vallen bijvoorbeeld Lego, Knex of houten blokken. Puzzels spreken voor zich. Voor elke categorie geldt dat er speelgoed verkrijgbaar is dat speciaal voor een bepaalde leeftijd of ontwikkelingsniveau is ontwikkeld. Heb je advies nodig over waar jouw kind het meeste baat bij heeft, dan neem je contact op met Speelgoeddokter, De in Apeldoorn op telefoonnummer: 0555428946 of per email:

Wij van Speelgoeddokter, De uit Apeldoorn helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0555428946 of email .


Hulp nodig met: educatief speelgoed, buitenspeelgoed, speelgoed kinderen, speelgoed treinen, kinderspeelgoed, buitenspeelgoed, spellen en/of speelgoed spellen. In Apeldoorn helpt Speelgoeddokter, De u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 28-09-2018 14:23

5 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 10-04-2018 07:02

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Makkelijk vanuit huis winkelen.
U hoeft niet naar buiten wanneer het buiten vriest, sneeuwt of regent. Leuke kindercadeaus bestelt u handig online op onze site www.biebels.nl Wij verkopen kwaliteitsspeelgoed voor baby's, peuters ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Kinderwinkel Kapoes
Mariastraat 26
7311HL Apeldoorn

Trendtoys B.V.
Minden 15
7327AW Apeldoorn

De Speelgoedplank Apeldoorn B.V.
Brinklaan 17
7311LA Apeldoorn

Breniva
Nijbroekseweg 34
7323RJ Apeldoorn

KnuffelKopen.nl
Loolaan 37
7314AB Apeldoorn

Firma Wentink
Loseweg 39
7315BB Apeldoorn

Steenbergen / J G C
Sluiswachtershoeve 312
7326ZD Apeldoorn

Kempenaar CashCarry b.v.
Lange Amerikaweg 0
7332BP Apeldoorn

Speelgoeddokter, De
Hoogakkerlaan 75
7314EK Apeldoorn

Studio Dollfien
Van Goghstraat 32
7312SZ Apeldoorn

Cathoen
Dovenetel 146
7322DW Apeldoorn

Struis Apeldoorn Im- & Export BV
Minden 13
7327AW Apeldoorn

Eldohm
Edisonlaan 101
7316JJ Apeldoorn

Villa Wammus
Kapelstraat 4
7311BK Apeldoorn

Scaletrading
Gabriël Metsustraat 10
7312PS Apeldoorn

Hobbymatic.nl
Cavatinestraat 17
7323LL Apeldoorn

H.P.A. Albers
Abersland 1108
6605MG Wijchen

Gamo BV
Ampèrestraat 28
6716BN Ede



Kernwoorden



Contactgegevens van Speelgoed bedrijf Speelgoeddokter, De uit Apeldoorn, Gelderland. Bel 0555428946. Neem contact op en Speelgoeddokter, De uit Apeldoorn helpt u met met uw vragen omtrent Speelgoed

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap