Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Naarden / Vd Brink / O

Vd Brink / O Schoonmaakbedrijf Naarden


Vd Brink / O

Dobbestraat 6
1411VX Naarden

Gemeente: Naarden, Noord Holland

Telefoon:0356... Telefoonnummer tonen940455 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Naarden helpt Vd Brink / O u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbedrijven.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Vd Brink / O

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Naarden zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Vd Brink / O. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Naarden of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Naarden vind u Vd Brink / O bel hun op 0356940455 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Vd Brink / O uit Naarden helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0356940455 of email


In Naarden helpt Vd Brink / O u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbedrijven.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 31-01-2019 15:45

3 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven.
Geplaatst op: 23-04-2018 10:46

3 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 05-04-2018 02:41

3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Markies Reinigen & Impregneren beste resultaat van de Benelu
Schoonmaken van zonwering is ONS vak. Groene aanslag en zelfs het \'weer\' krijgen wij uit het zonweringdoek van uw markiezen, zonnescherm of luifel. Wij reinigen door heel Nederland &...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Ruhof / JAJ
Lambertus Hortensiuslaan 7
1412GV Naarden

Husmann Diensten B.V.
Nikkelstraat 0
1411AE Naarden

Huijssteden De Wit
Vaartweg 64
1411TS Naarden

Schoonmaakbedrijf proper tgooi
Vaartweg 52
1411TR Naarden

Schoonmaakbedrijf Buddenberg
Huibert van Eijkenstraat 39
1411TK Naarden

Vd Brink / O
Dobbestraat 6
1411VX Naarden

Schoonmaakbedrijf Naarden
Van Limburg Stirumlaan 47
1411BN Naarden

ZSEM
Westerstraat 269
1601AJ Enkhuizen

BB Fashion Gallery
Maelsonweg 14
1601NS Enkhuizen

Haki Schoonmaakbedrijf
Kloet 44
1602EP Enkhuizen

Schoonmaakbedrijf ELBO
Begoniastraat 5
1602XG Enkhuizen

Veenstra / K
Venedie 15
1601HA Enkhuizen

ZSEM
Westerstraat 269
1601AJ Enkhuizen

Rebo Dienstverlening voor de Bouwnijverheid
Seringenhof 5
1602RJ Enkhuizen

Van Veldhoven / A
Driebanen 15
1601NN Enkhuizen

Van Dam Schoonmaakbedrijf/ Toiletreiniging
Meidoornstraat 38
1602SN Enkhuizen

ZSEM
Westerstraat 269
1601AJ Enkhuizen

Marcel`s Schoonmaakservice
Westerstraat 269
1601AJ EnkhuizenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Vd Brink / O uit Naarden, Noord Holland. Bel 0356940455. Neem contact op en Vd Brink / O uit Naarden helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap