Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Aalten / A. Heutinck

A. Heutinck Schoonmaakbedrijf Aalten


A. Heutinck

Hollenberg 19
7121MC Aalten

Gemeente: Aalten, Gelderland

Telefoon:0543... Telefoonnummer tonen452891 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Aalten helpt A. Heutinck u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmakers en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? A. Heutinck

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Aalten zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: A. Heutinck. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Aalten of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Aalten vind u A. Heutinck bel hun op 0543452891 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van A. Heutinck uit Aalten helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0543452891 of email


In Aalten helpt A. Heutinck u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmakers en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 19-01-2019 16:18

4 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste schoonmaakbedrijf in Aalten
Geplaatst op: 11-12-2018 08:22

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming na overlijden Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook inee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

A. Heutinck
Hollenberg 19
7121MC Aalten

Buil / L
Parallelweg 13
7121VA Aalten

Aladna Cleaning
Aladnaweg 17
7122RP Aalten

ACB Nederland
Broekstraat 39
7122MN Aalten

Möschler / A
Prinsenstraat 25
7121AE Aalten

V.d. Velde / A A E
Europalaan 3
6691CE Gendt

Hulhuizen Cleaning BV
Polder 48
6691MG Gendt

Schoonmaakbedrijf de Bommelerwaard
Westlanderstraat 32
5301XK Zaltbommel

Vos Schoonmaakbedrijf Zaltbommel B.V.
Van Voordenpark 6
5301KP Zaltbommel

Schoonmaakbedrijf Ami
Vermeerstraat 36
5301VE Zaltbommel

Altena Schoonmaak bv
Postbus 0
7200BD Zutphen

Brouwer Schoonmaakdiensten
Stokebrand 238
7206EL Zutphen

Altena Schoonmaak BV
Hoveniersweg 11
7205DA Zutphen

Schoonmaakbedrijf Hendriksen B.V.
Bettinkhorst 31
7207BP Zutphen

Van der Meer Diensten
Lammersstraat 29
7204GK Zutphen

Brink Schoonmaakbedrijf Zutphen
Zerboldstraat 28
7203GZ Zutphen

De Bruin Dienstverlening
Van Raesfeltstraat 10
7203CN Zutphen

Schoonmaakbedrijf Steffi
Marsweg 1
7202AR ZutphenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf A. Heutinck uit Aalten, Gelderland. Bel 0543452891. Neem contact op en A. Heutinck uit Aalten helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap