Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Sint Oedenrode / DB-cleaners

DB-cleaners Schoonmaakbedrijf Sint Oedenrode


DB-cleaners

Kervel 3
5491KK Sint Oedenrode

Gemeente: Sint-oedenrode, Noord Brabant

Telefoon:0640... Telefoonnummer tonen007486 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten. In Sint Oedenrode helpt DB-cleaners u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? DB-cleaners

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Sint Oedenrode zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: DB-cleaners. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Sint Oedenrode of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Sint Oedenrode vind u DB-cleaners bel hun op 0640007486 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van DB-cleaners uit Sint Oedenrode helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0640007486 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten. In Sint Oedenrode helpt DB-cleaners u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Super fijn bedrijf nemen echt de tijd voor je, en geven super goede tips en adviezen.
Geplaatst op: 29-11-2018 10:44

3 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 09-11-2018 18:43

4 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 28-04-2018 01:46

3.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

R. Asenova Schoonmaakbedrijf
Biezenweg 7
5491SH Sint Oedenrode

Naterop / J G J
Sweelinckplein 28
5491LH Sint Oedenrode

Lean Schoonmaakbedrijf
Eerschotsestraat 94
5491AD Sint Oedenrode

Van Kessel / H
Eversestraat 45
5491SR Sint Oedenrode

DB-cleaners
Kervel 3
5491KK Sint Oedenrode

Claassen / B A E
Wilhelminastraat 17
5491JL Sint Oedenrode

Schoonmaakbedrijf ISI Clean
Daalakkersweg 2 190
5641JA Eindhoven

Van Es cleaning service
Offenbachlaan 39
5654RA Eindhoven

Ejop glazenwas en schoonmaakdiensten
Van Speijkstraat 47
5151MD Drunen

Kotam Cleaning Service B.V.
Meidoornstraat 19
5151XA Drunen

Westerhof / C
Van Marnixstraat 42
5151CV Drunen

Rima Cleaning Service
De Ruyterstraat 31
5151MP Drunen

H. Weening Concierge Services en Facilitaire Dientverlening
Kopenhagenstraat 25
5152NR Drunen

Van Zundert / G
Marktje 9
4634VT Woensdrecht

F F Cleaning
Herman Moerkerklaan 89
5246GG Rosmalen

Schoonmaakbedrijf V.G.S.
De Groote Rede 18
5247LA Rosmalen

Houdijk-haerkens / H M A
Schaepmanborch 6
5241HM Rosmalen

Schoonmaakbedrijf Dust Free
Begoniastraat 5
5241AT RosmalenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf DB-cleaners uit Sint Oedenrode, Noord Brabant. Bel 0640007486. Neem contact op en DB-cleaners uit Sint Oedenrode helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap