Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Eindhoven / R + R Huismeesterdiensten

R + R Huismeesterdiensten Schoonmaakbedrijf Eindhoven


R + R Huismeesterdiensten

FLIGHT FORUM 3527
5657DW Eindhoven

Gemeente: Eindhoven, Noord Brabant

Telefoon:0402... Telefoonnummer tonen340976 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Eindhoven helpt R + R Huismeesterdiensten u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk en/of schoonmakers.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? R + R Huismeesterdiensten

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Eindhoven zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: R + R Huismeesterdiensten. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Eindhoven of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Eindhoven vind u R + R Huismeesterdiensten bel hun op 0402340976 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van R + R Huismeesterdiensten uit Eindhoven helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0402340976 of email


In Eindhoven helpt R + R Huismeesterdiensten u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk en/of schoonmakers.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 31-08-2018 22:07

4 van 5 sterren
Geweldig. Beste schoonmaakbedrijf in Eindhoven
Geplaatst op: 05-07-2018 05:09

5 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 26-06-2018 20:09

5 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt r + r huismeesterdiensten
Geplaatst op: 04-03-2018 01:42

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Jh schoonmaakservice
Orgelplein 13
5642SV Eindhoven

Mister Carpet Care
Gelaarsde Kat 73
5629KJ Eindhoven

Konings Facility Group
Mirandastraat 2
5632GM Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Murray
Hagenkampweg Zuid 111
5615DC Eindhoven

Kees Schoonmaakbedrijf
Hubertastraat 17
5616PH Eindhoven

Mulders Schoonmaakbedrijf B.V.
Mortierlaan 161
5641WC Eindhoven

Glazenwasser combi cleaning
Lottistraat 35
5654AW Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Clean Up
Alard du Hamelplaats 138
5622CW Eindhoven

Europees Schoonmaakbedrijf
Pieter Coeckestraat 2
5643VK Eindhoven

R + R Huismeesterdiensten
FLIGHT FORUM 3527
5657DW Eindhoven

QCS Bedrijfsdiensten Eindhoven
Aalsterweg 0
5644RG Eindhoven

Van Es cleaning service
Offenbachlaan 39
5654RA Eindhoven

Mijnschoonhuis.nl
Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven

Van Es Cleaning
Offenbachlaan 39
5654RA Eindhoven

V.d. Linden / G H A W
Raoul Hynckesstraat 14
5645LE Eindhoven

Cleaning Service Eindhoven
Willem Barentzstraat 6
5612KL Eindhoven

Kortman Schoonmaak
Jan Heynslaan 42
5622KM Eindhoven

HEJA Cleaning Service
Zandvis 10
5658BC EindhovenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf R + R Huismeesterdiensten uit Eindhoven, Noord Brabant. Bel 0402340976. Neem contact op en R + R Huismeesterdiensten uit Eindhoven helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap