Home / Callcenter / Callcenter Soest / Callcenter Holding B.V.

Callcenter Holding B.V. Callcenter Soest


Callcenter Holding B.V.

Smitsweg 187
3765CE Soest

Gemeente: Soest, Utrecht

Telefoon:0624... Telefoonnummer tonen297100 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van callcenter holding b.v. uit Soest helpen u graag met telesales en of call center vragen.Callcenter Holding B.V.: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Soest. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Soest. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Callcenter Holding B.V. uit Soest kan u verder adviseren bel op 0624297100 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Callcenter Holding B.V. uit Soest helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0624297100 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van callcenter holding b.v. uit Soest helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven.
Geplaatst op: 13-08-2018 17:28

3 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 13-04-2018 03:56

4 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Callcenter Holding B.V. zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 01-04-2018 19:47

3.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Valentijn Zoenwedstrijd in Soest
Restaurant Het Witte Huis in Soest verzorgt een sfeervolle ambiance voor een romantische avond op zaterdag 14 februari. Valentijnsdag ! Iedere gast die het Valentijnsmenu reserveert kan meedoen aan de...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Call-Info
Van Lenneplaan 0
3768XN Soest

Callcenter Holding B.V.
Smitsweg 187
3765CE Soest

Call-Info
Turfstreek 296
3766HZ Soest

Aruba Bellhouse International
Amsterdamsestraatweg 166
3551CM Utrecht

Fintrex BV
Graadt van Roggenweg 334
3531AH Utrecht

Direct Dial B.V.
Vliegend Hertlaan 4
3526KT Utrecht

Goed VOF Voor
Oudenoord 107
3513EL Utrecht

Callcentertoppers
Oudenoord 105
3513EL Utrecht

Telder Call Center B.V.
St.-Jacobsstraat 6
3511BR Utrecht

Leenart Heemskerk
Voorstraat 36
3512AP Utrecht

De 5c Organisatie
Begijnekade 8
3512VV Utrecht

Back u up
Rijnesteinhof 2
3525EN Utrecht

Klant Contact Services (KCS)
Nicolaas Beetsstraat 222
3511HG Utrecht

Leads To Go
Zaanseschans 46
3432EE Nieuwegein

Dijk Produkties B.V.
Blauwendraad 4
3911SB Rhenen

Sales Synergy
Postbus 8
3480DA Harmelen

Cold Canvas Consultancy
Obbinklaan 36
3571NG Utrecht

Search & Results Telemarketing
Kaatstraat 71
3513BW UtrechtKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Callcenter Holding B.V. uit Soest, Utrecht. Bel 0624297100. Neem contact op en Callcenter Holding B.V. uit Soest helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap