Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Ruinen / V.d. Linden / B

V.d. Linden / B Schoonmaakbedrijf Ruinen


V.d. Linden / B

Armweide 5
7963RS Ruinen

Gemeente: De Wolden, Drenthe

Telefoon:0522... Telefoonnummer tonen470007 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakdiensten. In Ruinen helpt V.d. Linden / B u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? V.d. Linden / B

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Ruinen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: V.d. Linden / B. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Ruinen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Ruinen vind u V.d. Linden / B bel hun op 0522470007 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van V.d. Linden / B uit Ruinen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0522470007 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakdiensten. In Ruinen helpt V.d. Linden / B u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 11-05-2018 02:47

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 31-12-2017 20:52

5 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 05-12-2017 23:04

3 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij v.d. linden / b
Geplaatst op: 24-11-2017 13:15

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

In jezelf investeren is hetzelfde als voetbal.
In dit artikel laat ik je kennis maken met hoe je kan investeren in jezelf om bijvoorbeeld een cursus te volgen die jij leuk vindt. Dit doe ik aan de hand van een vergelijking naar het voetbal toe. Je...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

V.d. Linden / B
Armweide 5
7963RS Ruinen

V.O.F. Schoonmaakbedrijf Linker
Pottenbakkerstraat 34
9403VX Assen

Thuisservice Smiljana
Bosbes 10
9408LM Assen

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Borgstee 3
9403TS Assen

Hekman / K
Het Sticht 8
9405NP Assen

Schoonmaakbedrijf Triantha
Port-Natalweg 16
9401PW Assen

De Olderwetse Nieuwe, Glazenwasserij
Thorbeckelaan 42
9402ES Assen

NUdiensten.nl
Lange Spruitstraat 22
7891JZ Klazienaveen

Peters / H H
Boogpad 4
7891RC Klazienaveen

Ilijic / Z
Stellingstraat ZZ 49
7891JC Klazienaveen

Schrobda
Kanaalstraat 0
9301LS Roden

De Quastenit / C M
Kanaalstraat 22
9301LS Roden

Dijkhuis Van Hettema
Ceintuurbaan West 34
9301CT Roden

Hilbrink / B
Eisenweg 5
7934PR Stuifzand

Wendels / H M
Van Echtenskanaal NZ 208
7891AL Klazienaveen

Hoogers Klus- en Schoonmaakbedrijf
De Schoepen 108
7891KG Klazienaveen

Schoonmaakbedrijf Prent
De Plevier 66
7905CM Hoogeveen

Effektief Groep B.V.
Morsestraat 2
7903BL HoogeveenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf V.d. Linden / B uit Ruinen, Drenthe. Bel 0522470007. Neem contact op en V.d. Linden / B uit Ruinen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap