Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Koekange / Fieten / R

Fieten / R Schoonmaakbedrijf Koekange


Fieten / R

Dorpsstraat 54
7958RP Koekange

Gemeente: De Wolden, Drenthe

Telefoon:0522... Telefoonnummer tonen452161 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbedrijven. In Koekange helpt Fieten / R u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Fieten / R

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Koekange zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Fieten / R. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Koekange of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Koekange vind u Fieten / R bel hun op 0522452161 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Fieten / R uit Koekange helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0522452161 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbedrijven. In Koekange helpt Fieten / R u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste schoonmaakbedrijf in Koekange
Geplaatst op: 02-11-2018 09:44

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 30-09-2018 15:19

5 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 09-09-2018 01:11

4 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt
Geplaatst op: 14-06-2018 04:23

4 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 29-12-2017 18:27

4.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

In jezelf investeren is hetzelfde als voetbal.
In dit artikel laat ik je kennis maken met hoe je kan investeren in jezelf om bijvoorbeeld een cursus te volgen die jij leuk vindt. Dit doe ik aan de hand van een vergelijking naar het voetbal toe. Je...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Fieten / R
Dorpsstraat 54
7958RP Koekange

V.O.F. Schoonmaakbedrijf Linker
Pottenbakkerstraat 34
9403VX Assen

CQA Assen
Iemstukken 73
9407KJ Assen

Thuisservice Smiljana
Bosbes 10
9408LM Assen

Krevelen R van
Fuutmesschen 95
9403ZK Assen

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Borgstee 3
9403TS Assen

Hekman / K
Het Sticht 8
9405NP Assen

Schoonmaakbedrijf Triantha
Port-Natalweg 16
9401PW Assen

De Olderwetse Nieuwe, Glazenwasserij
Thorbeckelaan 42
9402ES Assen

De Horizon Klussen en Schoonmaakbedrijf
Geulstraat 30
9406RV Assen

Meijer / H A
Mr. J.B. Kanweg 5
9439TD Witteveen

Niemeijer schoonmaakbedrijf
Zuidenveld 27
9301JA Roden

Pietens / E W
Van Bergenstraat 32
9301EJ Roden

PSS.Pietens Schoonmaak Service Roden V.O.F.
Ceintuurbaan West 108
9301CW Roden

Euroclean Schoonmaakdiensten
Rozenlaan 31
9411GJ Beilen

Intensief Vloer Onderhoud IVO
Laan van de Bork 396
7823RK Emmen

Dijkstra / S
Kruisakker 9
9451HH Rolde

K.s.s.
Rietmees 82
7827CD EmmenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Fieten / R uit Koekange, Drenthe. Bel 0522452161. Neem contact op en Fieten / R uit Koekange helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap