Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Alphen / ANG Schoonmaakdiensten B.V.

ANG Schoonmaakdiensten B.V. Schoonmaakbedrijf Alphen


ANG Schoonmaakdiensten B.V.

Dreumelweg 1
6626BE Alphen

Gemeente: West Maas En Waal, Gelderland

Telefoon:0487... Telefoonnummer tonen562554 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Alphen helpt ANG Schoonmaakdiensten B.V. u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? ANG Schoonmaakdiensten B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Alphen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: ANG Schoonmaakdiensten B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Alphen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Alphen vind u ANG Schoonmaakdiensten B.V. bel hun op 0487562554 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van ANG Schoonmaakdiensten B.V. uit Alphen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0487562554 of email


In Alphen helpt ANG Schoonmaakdiensten B.V. u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Perfect bedrijf!
Geplaatst op: 25-12-2018 04:36

5 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 10-10-2018 10:18

4 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 04-02-2018 20:11

4 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring. Beste in Alphen
Geplaatst op: 28-01-2018 16:45

5 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Bedankt!
Geplaatst op: 24-12-2017 18:06

4.2 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming na overlijden Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook inee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

ANG Schoonmaakdiensten B.V.
Dreumelweg 1
6626BE Alphen

Schoonmaakbedrijf Yvonne
Stekkenberg 46
6561XL Groesbeek

Schoonmaakorganisatie Wouters
De Ren 28
6562JK Groesbeek

Verriet / H
Stekkenberg 112
6561XN Groesbeek

A1 Personeelsdiensten Nijmegen
Schrouwenberg 57
6561DN Groesbeek

Fidor Schoonmaakbedrijf
De Sikkel 31
6562PE Groesbeek

Exoo / E A D
Rosamundstraat 15
6515EG Nijmegen

Hectas Bedrijfsdiensten C.V.
Hazenkampseweg 0
6531NJ Nijmegen

Boogert / A C C
Weefgewichtstraat 80
6515JM Nijmegen

Schoon op Maat
Zellersacker 2106
6546HR Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Glossycleaning
Van Hogendorpstraat 13
6535VA Nijmegen

Dolmans Calamiteiten Diensten
Windmolenweg 1
6515AP Nijmegen

Osmo Clean
Aldenhof 5021
6537EB Nijmegen

Lois Schoonmaakbedrijf
Heidevenstraat 71
6533TL Nijmegen

Fetras
Korte Bredestraat 2
6543ZR Nijmegen

Pingen / G W L
Meikersstraat 12
6515CN Nijmegen

Dynamis Schoonmaakorganisatie
Beverweg 32
6532CE Nijmegen

Succes BV Schoonmaakorganisatie
Groenestraat 129
6531HD NijmegenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf ANG Schoonmaakdiensten B.V. uit Alphen, Gelderland. Bel 0487562554. Neem contact op en ANG Schoonmaakdiensten B.V. uit Alphen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap