Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Wijk En Aalburg / Groenewold / D H J

Groenewold / D H J Schoonmaakbedrijf Wijk En Aalburg


Groenewold / D H J

Kerkverreweide 45
4261LL Wijk En Aalburg

Gemeente: Aalburg, Noord Brabant

Telefoon:0416... Telefoonnummer tonen697450 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakservice. In Wijk En Aalburg helpt Groenewold / D H J u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Groenewold / D H J

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Wijk En Aalburg zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Groenewold / D H J. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Wijk En Aalburg of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Wijk En Aalburg vind u Groenewold / D H J bel hun op 0416697450 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Groenewold / D H J uit Wijk En Aalburg helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0416697450 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakservice. In Wijk En Aalburg helpt Groenewold / D H J u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Perfect bedrijf!
Geplaatst op: 12-11-2018 13:50

3 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 05-06-2018 12:19

3 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 22-03-2018 06:44

3.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Groenewold / D H J
Kerkverreweide 45
4261LL Wijk En Aalburg

Van Vuren / H
Molenhof 6
4261XD Wijk En Aalburg

Van Helden / A
Bergstraat 24
4261BX Wijk En Aalburg

Schoonmaakbedrijf Wioletta Jaros
Vlasakker 7
4261LG Wijk En Aalburg

W.J. Blokdijk Holding B.V.
Taxhof 15
4261ZJ Wijk En Aalburg

A-Z Geveltechniek
Mon Plaisir 63
4879AL Etten Leur

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP Tilburg

Verdaasdonk / S W A M
Baarleseweg 60
5131BD Alphen

Rennings En Mulder / I En M
Kreitenborg 20
4761SV Zevenbergen

PrimaClean
Smaragd 0
5231KH Den Bosch

Onderhoudsbedrijf Brabant
Polderstraat 0
4815AJ Breda

W. v. Iersel
Bogardeind 170
5664EN Geldrop

Bio Schoonmaakservice
Meerten Verhoffstraat 8
4811AT Breda

Lever Cleaning Service
Baai 59
4871BB Etten Leur

Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf B.O.Z.
Lambertijnenlaan 8
4614EZ Bergen Op Zoom

Pelzer / W M J A M
Julianalaan 28
4941JD Raamsdonksveer

Broeken / J A M
Kleine donk 4
4942BL Raamsdonksveer

Ferr Cleaning
Wilhelminalaan 30
4941GK RaamsdonksveerKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Groenewold / D H J uit Wijk En Aalburg, Noord Brabant. Bel 0416697450. Neem contact op en Groenewold / D H J uit Wijk En Aalburg helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap