Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Meppel / Schoonmaakbedrijf Said

Schoonmaakbedrijf Said Schoonmaakbedrijf Meppel


Schoonmaakbedrijf Said

Hesselterweg 3
7942GJ Meppel

Gemeente: Meppel, Drenthe

Telefoon:0522... Telefoonnummer tonen259602 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbranche en/of schoonmaakdiensten. In Meppel helpt Schoonmaakbedrijf Said u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Said

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Meppel zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Said. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Meppel of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Meppel vind u Schoonmaakbedrijf Said bel hun op 0522259602 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Said uit Meppel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0522259602 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbranche en/of schoonmaakdiensten. In Meppel helpt Schoonmaakbedrijf Said u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Geweldig. Beste schoonmaakbedrijf in Meppel
Geplaatst op: 21-08-2018 15:12

5 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen.
Geplaatst op: 22-06-2018 07:14

5 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 21-05-2018 11:18

4 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 06-05-2018 07:20

5 van 5 sterren
Perfect bedrijf!
Geplaatst op: 13-04-2018 15:50

4.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Uw droomkeuken nog nooit zo goedkoop!
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van uw nieuwe keuken. Welke ruimte u ook tot uw beschikking heeft, onze adviseurs helpen u graag uw droomkeuken te realiseren voor ee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Said
Hesselterweg 3
7942GJ Meppel

Brinksma Industriële Dienstverlening
B. van der Helststraat 45
7944XN Meppel

Anico Meppel
Adriaen van Ostadestraat 120
7944XS Meppel

Verbij / R
Emmastraat 1
7941HM Meppel

Schoonmaakbedrijf Boonstra T
Ambonstraat 56
7941VK Meppel

Ederveen Handelsonderneming
Westerd 74
7943GL Meppel

Schoonmaakbedrijf Hulst
Papaverstraat 56
7943AT Meppel

Hertong / J
Luzernevlinder 119
7943TD Meppel

CQA Assen
Iemstukken 73
9407KJ Assen

V.O.F. Schoonmaakbedrijf Linker
Pottenbakkerstraat 34
9403VX Assen

Schoonmaakbedrijf Triantha
Port-Natalweg 16
9401PW Assen

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Borgstee 3
9403TS Assen

Krevelen R van
Fuutmesschen 95
9403ZK Assen

Hekman / K
Het Sticht 8
9405NP Assen

De Horizon Klussen en Schoonmaakbedrijf
Geulstraat 30
9406RV Assen

De Olderwetse Nieuwe, Glazenwasserij
Thorbeckelaan 42
9402ES Assen

Thuisservice Smiljana
Bosbes 10
9408LM Assen

Dokter Schoonmaakorganisatie BV
Cornelis Houtmanstraat 8/B
7825VG EmmenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Said uit Meppel, Drenthe. Bel 0522259602. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Said uit Meppel helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap