Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Westerhoven / Smolders / E

Smolders / E Schoonmaakbedrijf Westerhoven


Smolders / E

Lindenstraat 5
5563BA Westerhoven

Gemeente: Bergeijk, Noord Brabant

Telefoon:0402... Telefoonnummer tonen045736 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Westerhoven helpt Smolders / E u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Smolders / E

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Westerhoven zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Smolders / E. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Westerhoven of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Westerhoven vind u Smolders / E bel hun op 0402045736 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Smolders / E uit Westerhoven helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0402045736 of email


Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Westerhoven helpt Smolders / E u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven. Beste schoonmaakbedrijf in Westerhoven
Geplaatst op: 01-12-2018 05:28

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 01-07-2018 01:20

4 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Smolders / E zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 25-11-2017 23:54

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Smolders / E
Lindenstraat 5
5563BA Westerhoven

AVG Vloerenonderhoudsystemen
Heijerstraat 3
5563BM Westerhoven

W.J. Blokdijk Holding B.V.
Taxhof 15
4261ZJ Wijk En Aalburg

Van Helden / A
Bergstraat 24
4261BX Wijk En Aalburg

Schoonmaakbedrijf DC Cleaning Oosterhout
Hooidonk 11
4907XH Oosterhout

AP cleanings
Prins Frederikstraat 63
4901LV Oosterhout

Luijckx / M J F M
Burgemeester Freijterslaan 447
4703EH Roosendaal

M.S.O. Schoonmaak Onderhoud
Heilig Hartplein 17
4702RE Roosendaal

Sleegers-van den Broek Schoonmaakservice
Lariksbeek 8
5501GS Veldhoven

De Schone Vliet
Oranje Nassaulaan 64
5503JE Veldhoven

Imago Schoonmaak/ Onderhoud B.V.
Rietveldenweg 0
5222AP Den Bosch

VD Schoonmaakdiensten
Commissaris De Quaylaan 468
5224EB Den Bosch

G T Cleaning
Doornhoek 3785
5465TA Veghel

Cleaning Service Veghel
Middegaal 4
5461XD Veghel

Hago Nederland B.V.
Primulalaan 48
5582GL Waalre

Compleet schoon
Academiesingel 36
4811AC Breda

CSU Cleaning Services
Verlengde Velmolen 1
5406NT Uden

Van Diepenbeek / Coen
Oude Maasstraat 37
5404LE UdenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Smolders / E uit Westerhoven, Noord Brabant. Bel 0402045736. Neem contact op en Smolders / E uit Westerhoven helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap