Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Ijsselstein / Singh Schoonmaakbedrijf

Singh Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Ijsselstein


Singh Schoonmaakbedrijf

Kuyperstraat 34
3404HM Ijsselstein

Gemeente: Ijsselstein, Utrecht

Telefoon:0306... Telefoonnummer tonen883915 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten. In Ijsselstein helpt Singh Schoonmaakbedrijf u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Singh Schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Ijsselstein zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Singh Schoonmaakbedrijf. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Ijsselstein of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Ijsselstein vind u Singh Schoonmaakbedrijf bel hun op 0306883915 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Singh Schoonmaakbedrijf uit Ijsselstein helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0306883915 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten. In Ijsselstein helpt Singh Schoonmaakbedrijf u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 13-12-2018 00:21

3 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 03-12-2018 15:02

3 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Meubelreiniging, tapijtreiniging en meubelreparati
MeubelFris & Fix is gespecialiseerd in meubelreiniging, karpetreiniging en meubelreparatie. Waarom nieuw kopen of stofferen als wij uw favoriete bankstel, stoel of karpet vakkundig kunnen reinigen en...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Magendans / A.b.
Maanlanderhof 17
3402ZW Ijsselstein

B S Totaalonderhoud BV
Zeemanlaan 13
3401MV Ijsselstein

Zelfstandig Jemako Distributeur An Uwland
Onyxhof 3
3402XT Ijsselstein

Schoonmaakbedrijf R S
Edisonweg 50
3404LD Ijsselstein

RSV Schoonmaakdiensten
Korenmolenlaan 8
3404DE Ijsselstein

Vonk / M T
Cubahof 7
3404ZB Ijsselstein

Ben Helder
Jamaicahof 4
3404ZP Ijsselstein

Singh Schoonmaakbedrijf
Kuyperstraat 34
3404HM Ijsselstein

Schoonmaakbedrijf Zo Schoon
Slingeraklaan 186
3544WH Utrecht

MMBS Bedrijfsdiensten BV
Kanaalweg 50
3526KM Utrecht

Glazenwas- Schoonmaakbedrijf Diamond Clear
Johan van Oldenbarneveltlaan 44 2
3705HH Zeist

Fix-it schoonmaakbedrijf B.V.
Verjaagde Ruiterweg 23
3791VE Achterveld

Care4Clean
Sint Willibrordusstraat 22
3812TJ Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Rick van Amerongen
Dr. Ramaerlaan 27
3734EB Den Dolder

Van Amerongen / B
Dr. Ramaerlaan 13
3734EB Den Dolder

Van Groningen Schoonmaakbedrijf
Pleineslaan 42
3734EP Den Dolder

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf J. Kommer
Het Langhuis 21
3823JM Amersfoort

Tiger-Team
Amsterdamsestraatweg 305
3551CH UtrechtKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Singh Schoonmaakbedrijf uit Ijsselstein, Utrecht. Bel 0306883915. Neem contact op en Singh Schoonmaakbedrijf uit Ijsselstein helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap