Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Borne / Sabel / R H

Sabel / R H Schoonmaakbedrijf Borne


Sabel / R H

Oude Hengeloseweg 14
7622HV Borne

Gemeente: Borne, Overijssel

Telefoon:0742... Telefoonnummer tonen671105 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten en/of schoonmaak werk. In Borne helpt Sabel / R H u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Sabel / R H

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Borne zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Sabel / R H. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Borne of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Borne vind u Sabel / R H bel hun op 0742671105 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Sabel / R H uit Borne helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0742671105 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten en/of schoonmaak werk. In Borne helpt Sabel / R H u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 27-02-2019 04:53

3 van 5 sterren
Perfect bedrijf!
Geplaatst op: 21-02-2019 20:47

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Woning van de maand
Voor de woning van de maand kijkt u op de site www.voorjegaatbouwen.nl...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Sabel / R H
Oude Hengeloseweg 14
7622HV Borne

Polderman / L F C
Gerst 2
7623HJ Borne

Stoll-Schoonmaakbedrijf
Bornerbroeksestraat 0
7621AE Borne

ISS Cleaning Services
Dokter Klinkertweg 24
8025BS Zwolle

Chaparro / J A
Palestrinalaan 1141
8031VK Zwolle

All in One Dienstverlening
Bontekoestraat 20
8023WV Zwolle

GM Cleaning Service
Bijsterbosmarke 9
8016BH Zwolle

N.S.G. Schoonmaakbedrijf
Kamille 29
7577HC Oldenzaal

Schoonmaakbedrijf A. Smit Glashelder
Erve Totman 23
7577SC Oldenzaal

Glazenwassers en Schoonmaakbedr Morgenstond
Zandbreeweg 10
7577BZ Oldenzaal

Ter Beek / E
Erve Wolbert 35
7577NS Oldenzaal

Polish Reclame Schoonmaakservice BV
Thorbeckestraat 42
7577RB Oldenzaal

Peppelenbos / R
Hendrik Werkmanweg 33
7425RA Deventer

Meijer Schoonmaakbedrijf B P C
Zwolseweg 262
7412AV Deventer

CM Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening
Adelaarstraat 69
7413SC Deventer

A. v.d. Parren
Gildenburg 806
7423ZL Deventer

Limpadiensten
Bé van den Doolstraat 22
7425RS Deventer

Schoonmaakbedrijf Meyerink
Koning Christiaanstraat 5
7415KN DeventerKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Sabel / R H uit Borne, Overijssel. Bel 0742671105. Neem contact op en Sabel / R H uit Borne helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap