Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Leerdam / Schoonmaakbedrijf Timboland

Schoonmaakbedrijf Timboland Schoonmaakbedrijf Leerdam


Schoonmaakbedrijf Timboland

Joost de Jongestraat 56
4142AX Leerdam

Gemeente: Leerdam, Zuid Holland

Telefoon:0345... Telefoonnummer tonen848131 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Leerdam helpt Schoonmaakbedrijf Timboland u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Timboland

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Leerdam zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Timboland. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Leerdam of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Leerdam vind u Schoonmaakbedrijf Timboland bel hun op 0345848131 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Timboland uit Leerdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0345848131 of email


In Leerdam helpt Schoonmaakbedrijf Timboland u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij schoonmaakbedrijf timboland
Geplaatst op: 07-03-2019 13:47

4 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 26-02-2019 01:24

4 van 5 sterren
Geweldig. Beste schoonmaakbedrijf in Leerdam
Geplaatst op: 23-05-2018 08:58

4 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 20-11-2017 21:11

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Timboland
Joost de Jongestraat 56
4142AX Leerdam

Rob
Novy Borstraat 12
4143JD Leerdam

Bosje Schoonmaakbedrijf
Oranjeplein 15
4141AR Leerdam

Jong Schoonmaak en Dienstverlening, De
Koningin Emmalaan 100
4141EE Leerdam

TB Schoonmaak
Meentplein 6
4141AE Leerdam

Schoon en fris
Dirk Karsstraat 12
4143AZ Leerdam

Panhuis Dienstverlening J H van
Griend 37
4143CG Leerdam

Schoonmaakbedrijf Ybes
Laantje van Van Iperen 13
4142EP Leerdam

Schoonmaakbedrijf Lingestreek B.V.
Patrimoniumstraat 8
4142VK Leerdam

Van Emmerik / P
Hendrik Andriessenlaan 25
2343LL Oegstgeest

Prebo
H.P. Berlagelaan 5
2343EW Oegstgeest

Schoonmaakbedrijf MP
Ridderspoorlaan 35
2343TV Oegstgeest

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest
Lobeliuslaan 148
2341PK Oegstgeest

Schoonmaakbedrijf Alert
Curaçaostraat 3
2341XB Oegstgeest

Bos / G P
Hoeksedijk 95
3299AE Maasdam

Oldenburg / R
Fazant 27
3299BS Maasdam

John Bolman Holding B.V.
Turfschipper 104
2292JB Wateringen

SDS Cleaning
Kruisbalk 6
2291ME WateringenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Timboland uit Leerdam, Zuid Holland. Bel 0345848131. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Timboland uit Leerdam helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap