Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Kockengen / Scholten / M W

Scholten / M W Schoonmaakbedrijf Kockengen


Scholten / M W

Wagendijk 19
3628ER Kockengen

Gemeente: Stichtse Vecht, Utrecht

Telefoon:0346... Telefoonnummer tonen241927 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Kockengen helpt Scholten / M W u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmakers en/of schoonmaakbedrijven.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Scholten / M W

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Kockengen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Scholten / M W. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Kockengen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Kockengen vind u Scholten / M W bel hun op 0346241927 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Scholten / M W uit Kockengen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0346241927 of email


In Kockengen helpt Scholten / M W u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmakers en/of schoonmaakbedrijven.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 08-01-2019 03:00

5 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 26-10-2018 10:06

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Meubelreiniging, tapijtreiniging en meubelreparati
MeubelFris & Fix is gespecialiseerd in meubelreiniging, karpetreiniging en meubelreparatie. Waarom nieuw kopen of stofferen als wij uw favoriete bankstel, stoel of karpet vakkundig kunnen reinigen en...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Scholten / M W
Wagendijk 19
3628ER Kockengen

SYM schoonmaakbedrijf
Maarssenbroeksedijk 41
3542DM Utrecht

Van Vliet Onroerend Goed B.V.
Abstederdijk 47
3582BB Utrecht

A. es Soussi-Amezian Holding B.V.
Tigrisdreef 259
3564GK Utrecht

Schoonmaakbedrijf TAD
Geallieerdenlaan 22
3527BV Utrecht

Fiksorama
St.-Josephlaan 20
3551VC Utrecht

CSU Cleaning Services
Franciscusdreef 50
3565AC Utrecht

Schoonmaakbedrijf El-Ouardani
Ceramstraat 23
3531DA Utrecht

Anfa Schoonmaakbedrijf
Cleopatradreef 407
3561RR Utrecht

MMBS Bedrijfsdiensten BV
Kanaalweg 50
3526KM Utrecht

Tiger-Team
Amsterdamsestraatweg 305
3551CH Utrecht

Schoon-terras.nl
Stationshal 12
3511CE Utrecht

Wamin berijfsdiensten bv
Franciscusdreef 42K
3565A Utrecht

Novon Schoonmaak West B.V.
Kaap Hoorndreef 50
3563AV Utrecht

Schoonmaakbedrijf Slim
Ajaxdreef 0
3561BP Utrecht

USGB Schoonmaakbedrijf
Orionstraat 10
3582PX Utrecht

Spik
Venkelhof 2
3544BB Utrecht

Gom Schoonhouden
Atoomweg 63
3542AA UtrechtKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Scholten / M W uit Kockengen, Utrecht. Bel 0346241927. Neem contact op en Scholten / M W uit Kockengen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap