Home / Speelgoed / Speelgoed Amstelveen / H.F.C. Marjot

H.F.C. Marjot Speelgoed Amstelveen


H.F.C. Marjot

Etna 25
1186CN Amstelveen

Gemeente: Amstelveen, Noord Holland

Telefoon:020-... Telefoonnummer tonen6474102 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Speelgoed

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: recreatie artikelen, speelgoed spellen, buitenspeelgoed, speelgoed kinderen, speelgoed spellen, educatief speelgoed, spellen en/of speelgoed treinen. In Amstelveen helpt H.F.C. Marjot u graag.



Gerelateerde blogs

Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavo Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavond!
In het weekend is het natuurlijk altijd fijn als je iets leuks kan gaan doen. Je kan ervoor kiezen om met vrienden een spelletje te gaan spelen, maar ook kan je uiteraard met de familie een spelletje ...
10 Online spelletjes die je helpen te chillen 10 Online spelletjes die je helpen te chillen
Het kan goed zijn dat je soms na een dag werk of school even zin hebt om te chillen maar je niet precies weet wat je precies wilt gaan doen. Dit gevoel kennen wij maar al te goed en om deze reden hebb...

Wie is er niet mee opgegroeid?

Speelgoed … we zijn er allemaal mee opgegroeid. Kinderen worden overladen met Speelgoed zodat ze zich lekker bezig kunnen houden. Door te spelen met gevarieerd speelgoed wordt bovendien ook nog eens de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Wil jij meer weten over een bepaald type speelgoed of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel bijvoorbeeld H.F.C. Marjot in Amstelveen. Op onze website kan je eenvoudig een speelgoedwinkel bij jou in de buurt vinden. Vul simpelweg je Amstelveen of Amstelveen in en je krijgt een overzicht, inclusief de contactgegevens, van de dichtstbijzijnde bedrijven. Ook groothandels zijn opgenomen in deze lijst. 

Zeer veel speelgoed

Speelgoed bestaat in alle soorten en maten. Speelgoed speciaal voor jongens of voor meisjes. Speelgoed voor baby’s, kleuters, kinderen die naar de basisschool gaan …. kortom voor alle leeftijden. Speelgoed voor binnen of juist voor buiten. Knuffels, bouwblokken spelletjes, technisch speelgoed. Je kan het werkelijk zo gek niet bedenken en het is er wel. 

Categorieën

Speelgoed is in te delen in 3 hoofdcategorieën. Deze categorieën kijken naar welk ontwikkelingsgebied door het betreffende speelgoed wordt gestimuleerd.  Er is speelgoed dat is gericht op de lichamelijke ontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de verstandelijke ontwikkeling.  

Speelgoed dat de lichamelijke ontwikkeling ondersteunt is bewegingsmateriaal, zintuiglijk materiaal en snoezelmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn respectievelijk een voetbal of een loopfietsje, voelboeken of vormenpuzzels en knuffelbeest of een kleurenlamp. Bij zintuiglijk materiaal worden de fijne motoriek en de zintuigen geactiveerd. Bijvoorbeeld de tastzin en oog-hand coördinatie. Vaak is dit speelgoed uitgevoerd in felle kleurtjes zodat ook de ontwikkeling van de ogen aan bod komt. De term snoezelen is een samentrekking van snuffelen en doezelen. Met snoezelen wordt bedoeld het op een ontspannen manier bezig zijn met beleving van onder andere licht, geluid, geur en alles wat je kan voelen. 

Gezelschapsspelletjes, fantasie materiaal en creativiteits- en expressiemateriaal draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ganzenbord, playmobiel waarbij kinderen zelf iets bouwen, knutselpakketten over verkleedartikelen. 
Tenslotte hebben we nog speelgoed dat de verstandelijke ontwikkeling stimuleert. Dit zijn de zogenaamde taal- en denkspellen, bouw- en constructiemateriaal en puzzels. Een goed voorbeeld van een denkspel is Logo. Kinderen maken dan allerlei verschillende opdrachten en kunnen achteraf checken of ze het goed gedaan hebben. Onder bouw- en constructiemateriaal vallen bijvoorbeeld Lego, Knex of houten blokken. Puzzels spreken voor zich. Voor elke categorie geldt dat er speelgoed verkrijgbaar is dat speciaal voor een bepaalde leeftijd of ontwikkelingsniveau is ontwikkeld. Heb je advies nodig over waar jouw kind het meeste baat bij heeft, dan neem je contact op met H.F.C. Marjot in Amstelveen op telefoonnummer: 020-6474102 of per email:

Wij van H.F.C. Marjot uit Amstelveen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 020-6474102 of email .


Hulp nodig met: recreatie artikelen, speelgoed spellen, buitenspeelgoed, speelgoed kinderen, speelgoed spellen, educatief speelgoed, spellen en/of speelgoed treinen. In Amstelveen helpt H.F.C. Marjot u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 02-01-2019 14:46

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 08-11-2018 17:29

4 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt
Geplaatst op: 23-07-2018 02:01

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Tien jaar geleden gingen wij met onze kleindochter naar de s
Ruim tien jaar geleden gingen wij met onze kleindochter naar de speelgoedwinkel om wat poppenkleertjes voor haar babypop te kopen. Helaas was er niet veel keus, weinig variatie, slechte kwaliteit en w...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Build-A-Bear Workshop Amstelveen
Rembrandthof 19
1181ZL Amstelveen

Spel Zo B.V.
Zonnedauwlaan 16
1187EN Amstelveen

Mattèl Fisher-price Speelgoed Europe BV
Gondel 2
1186MJ Amstelveen

Speels Leentje Speelotheek
Lindenlaan 52
1185NA Amstelveen

Games R. Fun R.B. de Kruyff
Binnenhof 0
1181ZJ Amstelveen

Spelen Met Fantasie
Brantwijk 25
1181MS Amstelveen

Spel-Maker
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 19
1181TN Amstelveen

Spel-Maker
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 19
1181TN Amstelveen

H.F.C. Marjot
Etna 25
1186CN Amstelveen

Mattel Europa BV
Gondel 1/2EET
1186MJ Amstelveen

KEK Amstelveen
Stationsstraat 16
1182JN Amstelveen

Miremi
De Wijzend 40
1474PB Oosthuizen

Hausemann & Hotte BV
Krom Boomssloot 57
1011GS Amsterdam

De Duiventil
J.P. Sweelinckstraat 63
1443MB Purmerend

Sea-Born
Zuiderdijk 41
1608MV Wijdenes

Windvanger
Keizerrijk 44/V
1012VM Amsterdam

Lupa Aircraft Models BV
Crayenesterlaan 10
2012TK Haarlem

Park & Speelstad De Ruiter VOF
Koetserstraat 7
1531NX Wormer



Kernwoorden

H.F.C., Marjot

Contactgegevens van Speelgoed bedrijf H.F.C. Marjot uit Amstelveen, Noord Holland. Bel 020-6474102. Neem contact op en H.F.C. Marjot uit Amstelveen helpt u met met uw vragen omtrent Speelgoed

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap