Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Nuenen / Thomas Stolwerk Dienstverlening

Thomas Stolwerk Dienstverlening Schoonmaakbedrijf Nuenen


Thomas Stolwerk Dienstverlening

Schout de Wittelaan 18
5673RG Nuenen

Gemeente: Nuenen Gerwen en Nederwetten, Noord Brabant

Telefoon:0615... Telefoonnummer tonen304421 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Nuenen helpt Thomas Stolwerk Dienstverlening u graag met vragen over: schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Thomas Stolwerk Dienstverlening

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Nuenen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Thomas Stolwerk Dienstverlening. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Nuenen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Nuenen vind u Thomas Stolwerk Dienstverlening bel hun op 0615304421 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Thomas Stolwerk Dienstverlening uit Nuenen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0615304421 of email


In Nuenen helpt Thomas Stolwerk Dienstverlening u graag met vragen over: schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 10-05-2018 14:33

4 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste schoonmaakbedrijf in Nuenen
Geplaatst op: 14-02-2018 00:48

3 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 09-02-2018 01:40

3.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Spoorenberg / K J M
Refeling 58
5672CK Nuenen

Clean Service Nuenen
Boord 85
5674NC Nuenen

VDV Dienstverlening BV
De Huufkes 39
5674TL Nuenen

Van Berlo / P J
Weerswinkel 17
5673PM Nuenen

Oomen Beks / M J W
Lijsterbesstraat 24
5671AE Nuenen

Thomas Stolwerk Dienstverlening
Schout de Wittelaan 18
5673RG Nuenen

A-Z Geveltechniek
Mon Plaisir 63
4879AL Etten Leur

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP Tilburg

Verdaasdonk / S W A M
Baarleseweg 60
5131BD Alphen

Rennings En Mulder / I En M
Kreitenborg 20
4761SV Zevenbergen

PrimaClean
Smaragd 0
5231KH Den Bosch

Onderhoudsbedrijf Brabant
Polderstraat 0
4815AJ Breda

W. v. Iersel
Bogardeind 170
5664EN Geldrop

Bio Schoonmaakservice
Meerten Verhoffstraat 8
4811AT Breda

Lever Cleaning Service
Baai 59
4871BB Etten Leur

Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf B.O.Z.
Lambertijnenlaan 8
4614EZ Bergen Op Zoom

Pelzer / W M J A M
Julianalaan 28
4941JD Raamsdonksveer

Broeken / J A M
Kleine donk 4
4942BL RaamsdonksveerKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Thomas Stolwerk Dienstverlening uit Nuenen, Noord Brabant. Bel 0615304421. Neem contact op en Thomas Stolwerk Dienstverlening uit Nuenen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap