Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Vlaardingen / Schoonmaakbedrijf Zuid

Schoonmaakbedrijf Zuid Schoonmaakbedrijf Vlaardingen


Schoonmaakbedrijf Zuid

Roemer Visscherstraat 85
3132ES Vlaardingen

Gemeente: Vlaardingen, Zuid Holland

Telefoon:0104... Telefoonnummer tonen353290 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmakers en/of schoonmaakservice. In Vlaardingen helpt Schoonmaakbedrijf Zuid u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Zuid

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Vlaardingen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Zuid. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Vlaardingen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Vlaardingen vind u Schoonmaakbedrijf Zuid bel hun op 0104353290 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Zuid uit Vlaardingen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0104353290 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmakers en/of schoonmaakservice. In Vlaardingen helpt Schoonmaakbedrijf Zuid u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 16-01-2018 20:12

3 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt schoonmaakbedrijf zuid
Geplaatst op: 29-12-2017 12:18

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf van Os B.V.
Abel Tasmanlaan 216
3133AD Vlaardingen

Schoonmaakbedrijf Zuid
Roemer Visscherstraat 85
3132ES Vlaardingen

W. Tol Beheer B.V.
Cipressendreef 14
3137PD Vlaardingen

M.A. van der Vecht
Callenburgstraat 74
3134GG Vlaardingen

Gasto Chemie Holland
Callenburgstraat 27
3134GB Vlaardingen

Full-Flex
Bilderdijkstraat 35
3131GA Vlaardingen

Double Clean Vlaardingen Schoonmaakbedrijf
Ambonlaan 30
3131ZA Vlaardingen

Arntz Cleaning Service
Burgemeester Pruissingel 142A
3131JW Vlaardingen

Straal- en Schildersbedrijf Muhlhan BV
James Wattweg 26
3133KK Vlaardingen

Van Winden Cleaning BV
Willem de Zwijgerlaan 19
3136AP Vlaardingen

Tulp Schoonmaakdiensten B.V.
Beurtschipperstraat 104
3194DK Hoogvliet Rotterdam

Nuis / W C
Churchillplein 116
3011EW Rotterdam

Dankers, M T
Jensiusstraat 0
3035VG Rotterdam

Svp Diensten
Kiotoweg 745
3047BG Rotterdam

Altuntas Schoonmaakbedrijf A.T.S. B.V.
Vlambloem 113
3068JG Rotterdam

Peeters Schoonmaak
Hoogstraat 0
3011PD Rotterdam

BBM Schoonmaakdiensten BV
Swalm 6
3068LH Rotterdam

Tinex Complete Service
Drinkwaterweg 156
3063JC RotterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Zuid uit Vlaardingen, Zuid Holland. Bel 0104353290. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Zuid uit Vlaardingen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap