Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Hengelo / Hectas Bedrijfsdiensten C.V.

Hectas Bedrijfsdiensten C.V. Schoonmaakbedrijf Hengelo


Hectas Bedrijfsdiensten C.V.

David Ricardostraat 21
7559SH Hengelo

Gemeente: Hengelo, Overijssel

Telefoon:0742... Telefoonnummer tonen674304 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaak werk. In Hengelo helpt Hectas Bedrijfsdiensten C.V. u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Hectas Bedrijfsdiensten C.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Hengelo zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Hectas Bedrijfsdiensten C.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Hengelo of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Hengelo vind u Hectas Bedrijfsdiensten C.V. bel hun op 0742674304 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Hectas Bedrijfsdiensten C.V. uit Hengelo helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0742674304 of email


Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaak werk. In Hengelo helpt Hectas Bedrijfsdiensten C.V. u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt hectas bedrijfsdiensten c.v.
Geplaatst op: 03-03-2019 14:01

4 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen.
Geplaatst op: 05-01-2019 01:01

5 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 20-12-2018 19:01

5 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 29-01-2018 11:36

4.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Kasten op maat
Meijerinks Interieurs maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven.persoonlijke wensen vertalen wij in meubilair van topkwaliteit.De modernste apparatuur in combinatie met ambachtelijk handwe...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Luckystars schoonmaakbedrijf
Geerdinksweg 45
7555DH Hengelo

Schoonmaakbedrijf Hengelo
Weideweg 16
7556AA Hengelo

ADS Schoonmaakgroep
Achterhoekse Molenweg 122
7556GP Hengelo

VB Schoonmaakdiensten
Rande 14
7556ML Hengelo

Eijssink een Schone Werkplek
Drienerstraat 39
7551HK Hengelo

Gom Schoonhouden
H.C. Pootstraat 40
7552WN Hengelo

Hectas Bedrijfsdiensten C.V.
David Ricardostraat 21
7559SH Hengelo

Schoonmaakbedrijf Nijkamp F.J.
Pastoor Eppinkstraat 19
7554MB Hengelo

Wichems Schoonmaakbedrijf
Scheldestraat 25
7555WR Hengelo

Calamiteiten BV De Zon
Aquamarijnstraat 129
7554NP Hengelo

Schoonmaakbedrijf Lucky Stars
Geerdinksweg 45
7555DH Hengelo

Schoonmaakbedrijf Analbers
Boekeloseweg 112
7553DP Hengelo

TB Montagebedrijf
Borgmanweg 12
7558PN Hengelo

Meijer / A C M
Oude Windslaan 54
7607TR Almelo

Wendek Schoonmaakbedrijf
Lisztstraat 14
7604HJ Almelo

Asito Emmeloord B.V.
Plesmanweg 24
7602PE Almelo

Schoonmaakbedrijf Joop Kuipers
Nieuwstraat 113
7605AC Almelo

Groothandel Vogel
De Rietgors 4
7609WS AlmeloKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Hectas Bedrijfsdiensten C.V. uit Hengelo, Overijssel. Bel 0742674304. Neem contact op en Hectas Bedrijfsdiensten C.V. uit Hengelo helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap