Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Kamerik / Schoonmaakbedrijf Stoof

Schoonmaakbedrijf Stoof Schoonmaakbedrijf Kamerik


Schoonmaakbedrijf Stoof

Molentocht 9
3471AC Kamerik

Gemeente: Woerden, Utrecht

Telefoon:0348... Telefoonnummer tonen401232 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Kamerik helpt Schoonmaakbedrijf Stoof u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven.



Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Stoof

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Kamerik zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Stoof. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Kamerik of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Kamerik vind u Schoonmaakbedrijf Stoof bel hun op 0348401232 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Stoof uit Kamerik helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0348401232 of email


In Kamerik helpt Schoonmaakbedrijf Stoof u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 10-11-2018 00:08

5 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen.
Geplaatst op: 08-09-2018 05:20

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Meubelreiniging, tapijtreiniging en meubelreparati
MeubelFris & Fix is gespecialiseerd in meubelreiniging, karpetreiniging en meubelreparatie. Waarom nieuw kopen of stofferen als wij uw favoriete bankstel, stoel of karpet vakkundig kunnen reinigen en...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

A.F.C. Schoonmaakbedrijf
Burg. Reijerslaan 17
3471CH Kamerik

Schoonmaakbedrijf Stoof
Molentocht 9
3471AC Kamerik

Gold Schoonmaak
Slotemaker de Bruïnestraat 7
3515VN Utrecht

Anfa Schoonmaakbedrijf
Cleopatradreef 407
3561RR Utrecht

Schoonmaakbedrijf Slim
Ajaxdreef 0
3561BP Utrecht

Schoonmaakbedrijf El-Ouardani
Ceramstraat 23
3531DA Utrecht

Meubelfris&Fix
Zonnebaan 18
3542ED Utrecht

ELA Schoonmaakservice Leidsche Rijn
Conferenceperenlaan 8
3452DA Vleuten

Schoonmaakbedrijf J. Bogaard
Mondriaanerf 20
3451JM Vleuten

Proper
Mattenbieslaan 72
3452AE Vleuten

Bircan / S
Zwenkgraslaan 46
3452CV Vleuten

Loonen / T
Poelruitlaan 13
3451PB Vleuten

Price
Koningshof 36
3451LM Vleuten

Vd Gun / R
Belleperenlaan 28
3452EV Vleuten

A C Facility
Vlambloemlaan 4
3452BX Vleuten

Bellarbi / A
Klokjesbloemlaan 51
3452BD Vleuten

Tiger-Team
Amsterdamsestraatweg 305
3551CH Utrecht

Schoon-terras.nl
Stationshal 12
3511CE Utrecht



Kernwoorden



Contactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Stoof uit Kamerik, Utrecht. Bel 0348401232. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Stoof uit Kamerik helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap