Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Rijssen / Asito Rijssen B.V.

Asito Rijssen B.V. Schoonmaakbedrijf Rijssen


Asito Rijssen B.V.

Spoelerstraat 23
7461TX Rijssen

Gemeente: Rijssen-holten, Overijssel

Telefoon:0548... Telefoonnummer tonen539500 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Rijssen helpt Asito Rijssen B.V. u graag met vragen over: schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Asito Rijssen B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Rijssen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Asito Rijssen B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Rijssen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Rijssen vind u Asito Rijssen B.V. bel hun op 0548539500 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Asito Rijssen B.V. uit Rijssen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0548539500 of email


In Rijssen helpt Asito Rijssen B.V. u graag met vragen over: schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Super fijn bedrijf nemen echt de tijd voor je, en geven super goede tips en adviezen.
Geplaatst op: 20-03-2018 01:40

5 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 18-01-2018 23:16

5 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen.
Geplaatst op: 28-11-2017 22:37

5 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Verkoop /inkoop /verhuur van auto,s, limousine en scooters
Wij zijn een erkend bedrijf in Rijssen , gespecialiseerd in het in en verkoop van auto,s nieuw zowel gebruikt . reparatie van auto,s . apk keuring. Verhuur en verkoop van scooters nieuw zowel gebr...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Ten Hove / G J R
Blinde Banisweg 27
7462VH Rijssen

Jawi Cleaning Products B.V.
Octaanstraat 3
7463PM Rijssen

Schoonmaakbedrijf Ten Hove
Banisweg 26
7462HZ Rijssen

Asito Rijssen B.V.
Spoelerstraat 23
7461TX Rijssen

Veenstra / H
Nieuwlandsweg 46
7461VS Rijssen

V.O.F. Schoonmaakbedrijf Voortman
Casparus B. J. Landweerlaan 2
7461XP Rijssen

Prova Reiniging
Middeldijk 31
7462PB Rijssen

V.O.F. Mensink Schoonmaakbedrijf
Spoelerstraat 20
7461TW Rijssen

Schoonmaakbeheer-NL
Lentfersweg 35
7461EK Rijssen

Vetker / J A
Nieuwlandseweg 7
7782SB De Krim

Van Oenen / D J
Hoofdweg 9
7782PL De Krim

Tant / D J M
Julianastraat 0
7782RZ De Krim

Wichems Schoonmaakbedrijf
Scheldestraat 25
7555WR Hengelo

Luckystars schoonmaakbedrijf
Geerdinksweg 45
7555DH Hengelo

ADS Schoonmaakgroep
Achterhoekse Molenweg 122
7556GP Hengelo

Calamiteiten BV De Zon
Aquamarijnstraat 129
7554NP Hengelo

Gom Schoonhouden
H.C. Pootstraat 40
7552WN Hengelo

VB Schoonmaakdiensten
Rande 14
7556ML HengeloKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Asito Rijssen B.V. uit Rijssen, Overijssel. Bel 0548539500. Neem contact op en Asito Rijssen B.V. uit Rijssen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap