Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Beuningen / Hans Huiskens Bedrijfsdiensten

Hans Huiskens Bedrijfsdiensten Schoonmaakbedrijf Beuningen


Hans Huiskens Bedrijfsdiensten

Kleidonk 26
6641LN Beuningen

Gemeente: Beuningen, Gelderland

Telefoon:0246... Telefoonnummer tonen779118 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaak werk. In Beuningen helpt Hans Huiskens Bedrijfsdiensten u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Hans Huiskens Bedrijfsdiensten

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Beuningen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Hans Huiskens Bedrijfsdiensten. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Beuningen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Beuningen vind u Hans Huiskens Bedrijfsdiensten bel hun op 0246779118 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Hans Huiskens Bedrijfsdiensten uit Beuningen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0246779118 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaak werk. In Beuningen helpt Hans Huiskens Bedrijfsdiensten u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 12-12-2018 23:36

5 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 12-09-2018 17:37

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming na overlijden Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook inee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Vd Brink / M J M
Claudiuslaan 109
6642AE Beuningen

Hans Huiskens Bedrijfsdiensten
Kleidonk 26
6641LN Beuningen

G.R.S. (Geus Ruwbouw Service)
Snoekgracht 9
6642EK Beuningen

VIDOX
Poldervaart 1
6642CW Beuningen

Lemmens / J P N
Wolfsbossingel 49
6642CM Beuningen

Peters / J J M
Poldervaart 1
6642CW Beuningen

GAW schoonmaak- en bedrijfsdiensten
Simon Vestdijkstraat 46
3842LL Harderwijk

Brouwer Schoonmaakdiensten
Stokebrand 238
7206EL Zutphen

Reconditioneringsgroep Nederland
Erichemseweg 86
4117GL Erichem

V.d. Breemen / L R
Oude Zwolseweg 193
7345DH Wenum Wiesel

GEKO Dienstverlening B.V.
Weisteeg 11
3845LH Harderwijk

Groot Schoonmaakdiensten E de
Straussdreef 9
3845AT Harderwijk

GAW schoonmaakbedrijf
Industrieweg 9A
3846BB Harderwijk

Homax Schoonmaakbedrijf Harderwijk
Krommekamp 54
3848CD Harderwijk

Vaart Bedrijfsdiensten G vd
Industrieweg 11
3846BB Harderwijk

Schoonmaak En Glazenwassersbedr Bert De Paauw
Piet Heinlaan 13
3843EW Harderwijk

Wiveka Handelsonderneming
Overveld 18
3848BT Harderwijk

Kok Reinigings- En Onderhoudsbedrijf
Snelliusstraat 0
3846BT HarderwijkKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Hans Huiskens Bedrijfsdiensten uit Beuningen, Gelderland. Bel 0246779118. Neem contact op en Hans Huiskens Bedrijfsdiensten uit Beuningen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap