Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Nijmegen / Schoonmaakbedrijf Welling

Schoonmaakbedrijf Welling Schoonmaakbedrijf Nijmegen


Schoonmaakbedrijf Welling

De Wellenkamp 1554
6545NN Nijmegen

Gemeente: Nijmegen, Gelderland

Telefoon:0243... Telefoonnummer tonen787397 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Nijmegen helpt Schoonmaakbedrijf Welling u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Welling

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Nijmegen zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Welling. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Nijmegen of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Nijmegen vind u Schoonmaakbedrijf Welling bel hun op 0243787397 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Welling uit Nijmegen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0243787397 of email


In Nijmegen helpt Schoonmaakbedrijf Welling u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 07-03-2018 17:44

4 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 27-02-2018 11:38

4 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Schoonmaakbedrijf Welling zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 29-01-2018 11:12

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming na overlijden Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook inee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Boogert / A C C
Weefgewichtstraat 80
6515JM Nijmegen

Exoo / E A D
Rosamundstraat 15
6515EG Nijmegen

Schoon op Maat
Zellersacker 2106
6546HR Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Johnny Porter
Nina Simonestraat 40
6541EA Nijmegen

Succes BV Schoonmaakorganisatie
Groenestraat 129
6531HD Nijmegen

Hectas Bedrijfsdiensten C.V.
Hazenkampseweg 0
6531NJ Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Glossycleaning
Van Hogendorpstraat 13
6535VA Nijmegen

Saathoff Onderhoud En Renovatie
Vondelstraat 16
6512BG Nijmegen

Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers
Daalseweg 382
6523CG Nijmegen

Fetras
Korte Bredestraat 2
6543ZR Nijmegen

Osmo Clean
Aldenhof 5021
6537EB Nijmegen

Eddy Schoonmaakbedrijf
De Gildekamp 1034
6545KB Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Welling
De Wellenkamp 1554
6545NN Nijmegen

Dolmans Calamiteiten Diensten
Windmolenweg 1
6515AP Nijmegen

Aalders Facilitair
Wijnkersstraat 67
6515CR Nijmegen

Briljant Schoonmaak Bedrijfshygiëne B.V.
Kerkenbos 1204
6546BE Nijmegen

Pingen / G W L
Meikersstraat 12
6515CN Nijmegen

Holding Succes B.V.
Professor Regoutstraat 0
6524RV NijmegenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Welling uit Nijmegen, Gelderland. Bel 0243787397. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Welling uit Nijmegen helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap