Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Voorschoten / Van Zonneveld / R

Van Zonneveld / R Schoonmaakbedrijf Voorschoten


Van Zonneveld / R

Rembrandtlaan 4
2251GZ Voorschoten

Gemeente: Voorschoten, Zuid Holland

Telefoon:0624... Telefoonnummer tonen114344 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven. In Voorschoten helpt Van Zonneveld / R u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Van Zonneveld / R

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Voorschoten zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Van Zonneveld / R. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Voorschoten of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Voorschoten vind u Van Zonneveld / R bel hun op 0624114344 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Van Zonneveld / R uit Voorschoten helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0624114344 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven. In Voorschoten helpt Van Zonneveld / R u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen.
Geplaatst op: 08-07-2018 03:46

3 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 20-11-2017 06:41

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf de Graaf
Middelgeestlaan 18
2251RZ Voorschoten

Oufi Schoonmaakbedrijf El
Starrenburglaan 14
2251AG Voorschoten

Schouten Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
Zwaluwweg 193
2251NG Voorschoten

Collee Schoonmaak- Glazenwasbedrijf
Leidseweg 258
2253JK Voorschoten

Schoonmaakbedrijf Y. van der Toorn
Leidseweg 275
2253JB Voorschoten

Van Zonneveld / R
Rembrandtlaan 4
2251GZ Voorschoten

Vd Velden / W
Leidseweg 499
2253JH Voorschoten

Schoonmaakbedrijf A. Groeneveld
Boogschutter 10
3225EA Hellevoetsluis

R. en S. Schoonmaakbedrijf
Noordhoren 5
3225BJ Hellevoetsluis

V. Noort Schoonmaakdiensten
Orion 25
3225GL Hellevoetsluis

Schoon en fris
Dirk Karsstraat 12
4143AZ Leerdam

Bosje Schoonmaakbedrijf
Oranjeplein 15
4141AR Leerdam

D.O.Z. Dienstverlening en Onderhoud Zuidmeer
Klinkerlandseweg 30
3244BD Nieuwe Tonge

DAN Schoonmaak
Busken Huetstraat 3A
3027XA Rotterdam

The Osmoshop
Baarsveen 468
3205BS Spijkenisse

Schoonmaakbedrijf J. van der Meer Zn. B.V.
Hydrapad 2
3204CP Spijkenisse

Heijer Schoonmaakbedrijf BV Den
Stevinweg 16
3208KM Spijkenisse

Fair Cleaning Services BV
Bohrweg 28
3208KR SpijkenisseKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Van Zonneveld / R uit Voorschoten, Zuid Holland. Bel 0624114344. Neem contact op en Van Zonneveld / R uit Voorschoten helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap