Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Soesterberg / Fonke / M J H

Fonke / M J H Schoonmaakbedrijf Soesterberg


Fonke / M J H

Plesmanstraat 207
3769HE Soesterberg

Gemeente: Soest, Utrecht

Telefoon:0346... Telefoonnummer tonen820260 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmakers en/of schoonmaakservice. In Soesterberg helpt Fonke / M J H u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Fonke / M J H

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Soesterberg zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Fonke / M J H. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Soesterberg of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Soesterberg vind u Fonke / M J H bel hun op 0346820260 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Fonke / M J H uit Soesterberg helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0346820260 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmakers en/of schoonmaakservice. In Soesterberg helpt Fonke / M J H u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 18-12-2018 18:04

3 van 5 sterren
Top service!! Beste in Soesterberg
Geplaatst op: 28-07-2018 19:05

4 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 29-11-2017 04:42

4 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 27-11-2017 04:14

4 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Meubelreiniging, tapijtreiniging en meubelreparati
MeubelFris & Fix is gespecialiseerd in meubelreiniging, karpetreiniging en meubelreparatie. Waarom nieuw kopen of stofferen als wij uw favoriete bankstel, stoel of karpet vakkundig kunnen reinigen en...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Pro-am B.V.
Prof. Lorentzlaan 0
3769GB Soesterberg

Bos / E T C
Amersfoortsestraat 73
3769AE Soesterberg

Total cleaner
Generaal Spoorstraat 35
3769EJ Soesterberg

I.D. Schoonmaakdiensten
Moerbessenberg 48
3769DD Soesterberg

Fonke / M J H
Plesmanstraat 207
3769HE Soesterberg

Endeveld / B T
De Groes 16
3998MA Schalkwijk

Deurhof Schoonmaak- en Glazenwasbedrijf
Duivenkamp 895
3607WJ Maarssen

Schoonmaakbedrijf Martina
Fazantenkamp 749
3607DT Maarssen

Schoonmaakbedrijf Klarenbeek
Fazantenkamp 729
3607DS Maarssen

Hoek / P
Kuyperstraat 15
3601VE Maarssen

Schoonmaakbedrijf J. van Lent
Kemperstraat 5
3601WK Maarssen

Schoonmaakbedrijf Dalderop
Zebraspoor 650
3605HL Maarssen

A O Cleaning
Albert Cuypstraat 4
3601EW Maarssen

V.d. Wal / C P F
Kometenlaan 82
3721JV Bilthoven

Been BV Schoonmaakbedrijf, G
Waterhoenlaan 23
3722TA Bilthoven

Tornado Schoonmaak en bedrijfsdiensten
Pieter Noorwitskwartier 7
3723AP Bilthoven

Schoonmaakbedrijf Kuipers-Renes
Planetenbaan 293
3721KJ Bilthoven

Evers / J A
2e Brandenburgerweg 15
3721CG BilthovenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Fonke / M J H uit Soesterberg, Utrecht. Bel 0346820260. Neem contact op en Fonke / M J H uit Soesterberg helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap