Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Sneek / De Jong / R B A

De Jong / R B A Schoonmaakbedrijf Sneek


De Jong / R B A

Hendrik Casimirstraat 9
8606AG Sneek

Gemeente: Zuidwest Friesland, Friesland

Telefoon:0515... Telefoonnummer tonen852681 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Sneek helpt De Jong / R B A u graag met vragen over: schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmakers en/of schoonmaak werk.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? De Jong / R B A

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Sneek zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: De Jong / R B A. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Sneek of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Sneek vind u De Jong / R B A bel hun op 0515852681 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van De Jong / R B A uit Sneek helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0515852681 of email


In Sneek helpt De Jong / R B A u graag met vragen over: schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten, schoonmakers en/of schoonmaak werk.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 14-03-2019 13:45

4 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen door de jong / r b a. Bedankt!
Geplaatst op: 19-10-2018 17:03

3 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste schoonmaakbedrijf in Sneek
Geplaatst op: 24-09-2018 13:33

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 [email protected] www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en de Boer
Rietdekkersstraat 2
8601VH Sneek

Schoonmaakbedrijf C. Smit
Looxmastraat 21
8603XR Sneek

J. Faber
Malta 23
8601GW Sneek

R.o. Kedde
Scherwolderhemstraat 2
8608CG Sneek

Multiservices FCS
Partuurstraat 88
8608AT Sneek

Speed Clean Mobile bv
Postbus 233
8600AE Sneek

Schoonmaakbedrijf BNM
Amaliastraat 3
8606BD Sneek

De Jong / R B A
Hendrik Casimirstraat 9
8606AG Sneek

Schoonmaakbedrijf Sneek
Borndiep 16
8602CM Sneek

ANM Multiservice
Scharnestraat 3
8601BB Sneek

Eresde BV
Edisonstraat 21
8861NA Harlingen

Gevelnet
Achlumerdijk 24
8862AJ Harlingen

VSP Schoonmaak B.V.
Pim Mulierlaan 29
8443DA Heerenveen

Welsec Schilders- en Classificeerbedrijf BV
Lange Lijnbaan 9
8861NW Harlingen

Renny's Schoonmaakbedrijf
Oude Trekweg 53
8861KR Harlingen

Custom Polished (polijsterij in Friesland/ Harlingen)
Vijver 1
8861BS Harlingen

Chem-Dry de Friese meren
Oldemaad 11
8431TN Oosterwolde

Mr greenclean
Schuilenburg 42
8926KR LeeuwardenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf De Jong / R B A uit Sneek, Friesland. Bel 0515852681. Neem contact op en De Jong / R B A uit Sneek helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap