Home / Letselschade / Letselschade Amsterdam / Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V.

Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V. Letselschade Amsterdam


Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V.

Anthony Fokkerweg 1
1059CM Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:0204... Telefoonnummer tonen714004 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Letselschade



Wat is letselschade? Vraag het  Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V..

Laten we beginnen met uitleggen wat letselschade precies inhoudt. Met Letselschade wordt verstaan de schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Het gaat hierbij zowel om lichamelijke als geestelijke schade. Onder schade valt zowel het lichamelijke of geestelijke letsel als de beperkingen waar iemand tegenaan loopt als gevolg van het letsel. Enkele voorbeelden van letselschade zijn een whiplash na een aanrijding of letsel dat je hebt opgelopen na een medische fout. 

Welke kosten vallen onder letselschade?

Heb je lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen waar een ander de oorzaak van was, dan brengt dat nogal wat gevolgen met zich mee. Vanzelfsprekend heeft het invloed op je gezondheid. Je hebt pijn, voelt je niet lekker of wellicht kan je (voorlopig) bepaalde taken niet meer uitvoeren. 
Naast je gezondheidsproblemen brengt het letsel ook op financieel gebied onaangename gevolgen met zich mee. Je krijgt te maken met extra medische kosten van onder andere je huisarts, het ziekenhuis of voor medicijnen. Bovendien kan het zijn dat je de hulp van derden moet inschakelen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of huishoudelijke hulp. Materiële schade in de vorm van kleding, fiets of auto valt ook onder letselschade. Ook op immaterieel gebied kan er schade zijn aangebracht door het ongeluk. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, pijn, psychische klachten, littekens en gederfde levensvreugde. Wanneer het gaat om geestelijke schade wordt er van smartengeld gesproken.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Het kan iedereen overkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Helemaal vervelend als jij daarbij letsel hebt opgelopen. Het ongeluk kan door jouzelf veroorzaakt zijn, maar het wordt een ingewikkelder verhaal als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Het feit dat jij lichamelijk letsel hebt opgelopen, kan grote gevolgen hebben. Ben je bijvoorbeeld nog wel in staat om jouw werk uit te voeren? Ben je zelfstandig ondernemer, dan je ook financieel flink in de problemen komen. 

Schakel een deskundige in

Om een tegemoetkoming in de gevolgen van de schade te vragen aan de veroorzaker van het letsel, wordt vaak om een schadevergoeding gevraagd. Daar komen echter veel papierwerk en veel zorgen bij kijken. Laat daarom een specialist in letselschade met je mee kijken en jouw zorgen uit handen nemen. Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V. uit Amsterdam bijvoorbeeld. Bereikbaar op: 0204714004 of email info@hofmanshelpt.nl. Vaak wordt dat gedaan door een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. Deze advocaat voorziet jou van juridisch advies, zodat jij precies weet waar je recht op hebt.  

Wij van Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V. uit Amsterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0204714004 of email info@hofmanshelpt.nl.


Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf hofmans associates letselschadeconsultancy b.v. uit Amsterdam staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Ook voor u gevonden

Allround Stucwerk Amsterdam
Aannemersbedrijf FixEnjoy te Amsterdam komt graag als Stukadoor stucwerk bij verrichten. We bieden bepleistering en kwaliteits pleisterservices in heel Amsterdam en daarbuiten tegen eerlijke prijz...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Beydals Mungroop Klokkers advocaten
Prinsengracht 1087
1017JH Amsterdam

Randstad Letselschade & Advies
Tussen Meer 1B
1068EX Amsterdam

Letselschade Raadsman
Zwanebloemlaan 127
1087JT Amsterdam

Euroclaim Holding B.V.
Willemsparkweg 0
1071GW Amsterdam

Vereniging van Letselschade Advocaten LSA
Haarlemmerweg 333
1051LH Amsterdam

Rechtswinkel Letselschade (Stichting)
Tussen Meer 11e ve
1068EX Amsterdam

Stichting Heidepark
Parkhof 47
1106SX Amsterdam

Randstad Letselschade advies
Tussen Meer 1B
1068EX Amsterdam

Houkes CS Letselschade Advocaten
Spuistraat 0
1012VA Amsterdam

Hijink Advocaten Letselschade
Weesperstraat 0
1018DN Amsterdam

Randstad Letselschade & Advies
Tussen Meer 1B
1068EX Amsterdam

Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V.
Anthony Fokkerweg 1
1059CM Amsterdam

Scouting Heidepark
Anton Philipsweg 0
1223KZ Hilversum

Diesfeldt Advocaten
Stationsweg 36
1815CC Alkmaar

Bureau Letselschade HBS
Wielingenstraat 93
1441ZN Purmerend

Bureau Letselschade HBS vestiging Zaandam
Koerakinstraat 0
1506AR Zaandam

G.C. Fenenga letselschade- expertisediensten B.V.
Herenstraat 0
1404HB Bussum

Bureau Letselschade HBS vestiging Volendam
Edammerweg 53
1131DR Volendam



Kernwoorden



Contactgegevens van Letselschade bedrijf Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V. uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 0204714004 of email info@hofmanshelpt.nl. Neem contact op en Hofmans Associates Letselschadeconsultancy B.V. uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Letselschade

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap