Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Wildervank / M.B. Reiniging

M.B. Reiniging Schoonmaakbedrijf Wildervank


M.B. Reiniging

K.J. de Vriezestraat 69
9648HC Wildervank

Gemeente: Veendam, Groningen

Telefoon:0598... Telefoonnummer tonen468304 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice. In Wildervank helpt M.B. Reiniging u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? M.B. Reiniging

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Wildervank zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: M.B. Reiniging. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Wildervank of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Wildervank vind u M.B. Reiniging bel hun op 0598468304 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van M.B. Reiniging uit Wildervank helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0598468304 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice. In Wildervank helpt M.B. Reiniging u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 18-11-2018 16:57

4 van 5 sterren
Snelle levering, prima kwaliteit
Geplaatst op: 06-06-2018 02:39

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

SvkCleanishop
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een assortiment samengesteld wat prima aansluit bij de wensen van uw bedrijf zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Want wat is er nu fijner als uw kant...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Spik en Span
Dr. Ebelsstraat 10
9648AE Wildervank

M.B. Reiniging
K.J. de Vriezestraat 69
9648HC Wildervank

AGSK Schoonmaakbedrijf
Wildervanksterdallen 22
9648TD Wildervank

Suurmeijer / J G J A
Kleine Zwaan 12
9648DC Wildervank

V.O.F. Schoonmaakbedrijf Weseman
Bareveldstraat 4
9648GT Wildervank

Eclatant Schoonmaakbedrijf VOF
Hoofdweg 0
9695AH Bellingwolde

Schoonmaakbedrijf Eclatant
Hoofdweg 243
9695AH Bellingwolde

HA-RA Consulent Gabi v/d Laan
Oostersingel 16
9695EX Bellingwolde

Jansen / J H
Hoofdweg 13
9695AA Bellingwolde

Schoonmaakbedrijf Hazenberg B.V.
Westerstraat 7
9561SM Ter Apel

Deiman BV Schoonmaakbedrijf, B
Westerstraat 8
9561SM Ter Apel

J.H. Nieman v/h Klok
Koningdwarsstraat 42
9561GJ Ter Apel

Spoorbaan Beheer B.V.
Nomdenweg 5
9561AM Ter Apel

Schoonmaakbedrijf De Vries
Woldweg 192
9606PK Kropswolde

Clean Forever
Borgercompagnie 97
9631TE Borgercompagnie

Veenstra / K
Marktkade 78
9581AT Musselkanaal

Windt / Ruben
Schoolstraat 95
9581GD Musselkanaal

Zwiers Dakcoating
Schoolstraat 61
9581GC MusselkanaalKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf M.B. Reiniging uit Wildervank, Groningen. Bel 0598468304. Neem contact op en M.B. Reiniging uit Wildervank helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap