Home / Letselschade / Letselschade Assen / Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht Letselschade Assen


Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht

Wilhelminastraat 2
9401NP Assen

Gemeente: Assen, Drenthe

Telefoon:0592... Telefoonnummer tonen300231 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: LetselschadeBedrijfsomschrijving

Juridisch Bureau Letselschade helpt slachtoffers van een ongeval met het verhalen van de schade op de tegenpartij. Bij een verkeersongeval bijvoorbeeld, heeft de benadeelde partij bijna altijd recht op een financiële vergoeding en eventuele psychische vergoeding. De letselschadejuristen van JBL&G gaan de strijd met de verzekeraar aan en zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een rechtvaardige schadevergoeding voor uw letsel.


Wat is letselschade? Vraag het  Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht.

Laten we beginnen met uitleggen wat letselschade precies inhoudt. Met Letselschade wordt verstaan de schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Het gaat hierbij zowel om lichamelijke als geestelijke schade. Onder schade valt zowel het lichamelijke of geestelijke letsel als de beperkingen waar iemand tegenaan loopt als gevolg van het letsel. Enkele voorbeelden van letselschade zijn een whiplash na een aanrijding of letsel dat je hebt opgelopen na een medische fout. 

Welke kosten vallen onder letselschade?

Heb je lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen waar een ander de oorzaak van was, dan brengt dat nogal wat gevolgen met zich mee. Vanzelfsprekend heeft het invloed op je gezondheid. Je hebt pijn, voelt je niet lekker of wellicht kan je (voorlopig) bepaalde taken niet meer uitvoeren. 
Naast je gezondheidsproblemen brengt het letsel ook op financieel gebied onaangename gevolgen met zich mee. Je krijgt te maken met extra medische kosten van onder andere je huisarts, het ziekenhuis of voor medicijnen. Bovendien kan het zijn dat je de hulp van derden moet inschakelen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of huishoudelijke hulp. Materiële schade in de vorm van kleding, fiets of auto valt ook onder letselschade. Ook op immaterieel gebied kan er schade zijn aangebracht door het ongeluk. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, pijn, psychische klachten, littekens en gederfde levensvreugde. Wanneer het gaat om geestelijke schade wordt er van smartengeld gesproken.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Het kan iedereen overkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Helemaal vervelend als jij daarbij letsel hebt opgelopen. Het ongeluk kan door jouzelf veroorzaakt zijn, maar het wordt een ingewikkelder verhaal als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Het feit dat jij lichamelijk letsel hebt opgelopen, kan grote gevolgen hebben. Ben je bijvoorbeeld nog wel in staat om jouw werk uit te voeren? Ben je zelfstandig ondernemer, dan je ook financieel flink in de problemen komen. 

Schakel een deskundige in

Om een tegemoetkoming in de gevolgen van de schade te vragen aan de veroorzaker van het letsel, wordt vaak om een schadevergoeding gevraagd. Daar komen echter veel papierwerk en veel zorgen bij kijken. Laat daarom een specialist in letselschade met je mee kijken en jouw zorgen uit handen nemen. Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht uit Assen bijvoorbeeld. Bereikbaar op: 0592300231 of email [email protected] Vaak wordt dat gedaan door een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. Deze advocaat voorziet jou van juridisch advies, zodat jij precies weet waar je recht op hebt.  

Wij van Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht uit Assen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0592300231 of email [email protected]


Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf juridisch bureau letselschade en gezondheidsrecht uit Assen staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Een letselschade advocaat in Utrecht die opkomt voor jou Een letselschade advocaat in Utrecht die opkomt voor jou
Het kan iedereen weleens overkomen en zoals ze zeggen zit in een ongeluk in een klein hoekje. Maar wat doe je dan als jij het slachtoffer bent van een ongeval waar jij letsel aan hebt overgehouden doo...

Ook voor u gevonden

Letsel door een andersoortig ongeval
Letsel door bijvoorbeeld een hondenbeet, struikelen over stoeptegels, uitglijden in de winkel et cetera...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Atlas Letselschade Adviseurs BV
Collardslaan 1A
9401GX Assen

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht
Wilhelminastraat 2
9401NP Assen

CMB Partners
Weiersloop 3
9401DZ Assen

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht
Wilhelminastraat 2
9401NP Assen

Niek Wolthers Beheer B.V.
Dravik 14
7908RH Hoogeveen

Wolthers Jagersma Letselschade
Nicolaas Beetsstraat 6
7901KJ Hoogeveen

Houkes c.s. Letselschade Advocaten B.V.
Hoenderkamp 20
7812VZ Emmen

Schut | Oosting Letselschade BV
De Haven 2
9468CP Annen

Groepsclaims Letselschade B.V.
Hoenderkamp 20
7812VZ Emmen

Super Letselschade
De Flinten 21
7841GP Sleen

VPS Letselschade B.V.
Jade 240
3316LJ Dordrecht

Nostimos Letselschadedeskundigen
Randstad 22 0
1316BW Almere

Letselschade expertise - Brokking Jessurun Letselschade
Esplanade 19
1315TB Almere

Ridder Letselschade
Jupiterweg 10
3893GD Zeewolde

Stichting Trajectbemiddeling Allochtonen
Beursplein 336
3011AA Rotterdam

Pluim voor Advies
Linnaeusplein 54
9713GS Groningen

Ladrak Advokaten
Schipholweg 100
2316XD Leiden

Letselschadebureau VLB
Diermenseweg 17
3882RX PuttenKernwoordenContactgegevens van Letselschade bedrijf Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht uit Assen, Drenthe. Bel 0592300231 of email [email protected] Neem contact op en Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht uit Assen helpt u met met uw vragen omtrent Letselschade

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap