Home / Callcenter / Callcenter Roosendaal / Teletijgers

Teletijgers Callcenter Roosendaal


Teletijgers

Molenstraat 4
4701JS Roosendaal

Gemeente: Roosendaal, Noord Brabant

Telefoon:0165... Telefoonnummer tonen590287 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van teletijgers uit Roosendaal helpen u graag met telesales en of call center vragen.Teletijgers: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Roosendaal. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Roosendaal. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Teletijgers uit Roosendaal kan u verder adviseren bel op 0165590287 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Teletijgers uit Roosendaal helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0165590287 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van teletijgers uit Roosendaal helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden.
Geplaatst op: 13-03-2019 01:18

5 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt teletijgers
Geplaatst op: 23-04-2018 12:55

3 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 08-02-2018 04:39

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Extra Omzet?
Wat wilt u? Meer nieuwe klanten of meer omzet bij bestaande klanten? Neem contact op met ons en wij gaan dat voor u regelen!! GEGARANDEERD!!!!...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Teleteam Nederland BV
Spoorstraat 104
4702VM Roosendaal

Teletijgers
Molenstraat 4
4701JS Roosendaal

Business Angels B.V.
Euklaasdijk 14
4706JA Roosendaal

Leadsupply
Afrikalaan 12F
5232BD Den Bosch

MVK
Burgemeester van Dommelenlaan 14
5583AR Waalre

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den Bosch

BOTM telemarketing- & marketing support
Ambachtsweg 10A
5492NJ Sint Oedenrode

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den Bosch

BuildingRelations BV
Sprendlingenstraat 16
5061KN Oisterwijk

Get Business
Hertoglaan 10
5262JN Vught

Tele-Sales Direct B.V.
Graaf van Solmsweg 52
5222BP Den Bosch

AnRuu
Lipsstraat 19
5151BH Drunen

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 0
5231BV Den Bosch

Young Life BV
Grotestraat 341
5142CA Waalwijk

Velthuis Kliniek Marketing en Communicatie BV
Luchthavenweg 81 -235
5657EA Eindhoven

Xpers BV
Galderseweg 13/A
4855AD Galder

Schils / A J J G
Waterkerslaan 41
4907HA Oosterhout

Prorespect, ondersteuning in Taal acquisitie
Derde Buitenpepers 41
5231AM Den BoschKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Teletijgers uit Roosendaal, Noord Brabant. Bel 0165590287. Neem contact op en Teletijgers uit Roosendaal helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap